Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Ziarele pot face bani online

/
/
/
11 Views

Nu puteți mânca vizionările de pagină pentru cină.

Ziarele americane descoperă acest lucru în mod greu, deoarece decizia lor dezastruoasă bazată pe mantra “informația trebuie să fie liberă” de a da conținutului lor pe site-urile lor web a dus la eșec. Deși acest lucru a fost probabil doar un factor minor în demisia recentă a Rocky Mountain News, Seattle Post-Intelligencer și Tucson Citizen și starea financiară comatos a multor alte lucrări, a devenit un mare motivator.

Acum, impulsul se construiește invers … în loc să se așeze în spate și sperând că un număr mare de afișări de pagină ar genera o cerere de publicitate, ceea ce nu sa întâmplat, editorii se uită activ la o varietate de metode pentru a face bani online.

“De mulți ani, mi-a fost îngrijorat faptul că atât de multe ziare au încercat să perceapă accesul la mărcile și conținutul lor într-un singur mediu … tipăriți … în timp ce-l dați într-un alt mediu online”, spune fostul zid Editura Street Journal Gordon Crovitz.

“Aceasta a avut consecința neintenționată de a semnala cititorilor că valoarea a fost mai puțin on-line. Editorii de ziare au afirmat că publicitatea online ar fi suficientă pentru a sprijini operațiunile lor digitale și într-adevăr spera că ar fi motorul de creștere pentru întreaga franciză de știri, “Acum, cu publicitatea online în declin ciclic, editorii de știri de toate felurile … ziare și reviste, dar și organizații de știri numai online.”

.. vedeți că este greu să susțină un departament de știri cu doar fluxul de venituri publicitare. “

Dintre diferitele posibilități de plată, cel mai probabil să profite pe scară largă în viitorul jurnalismului este …

] Arkansas Democrat-Gazette, care de mult timp a fost singura hârtie de metrou considerabilă pentru a-și percepe taxa pentru site-ul său web, face cititorii să plătească 4,95 dolari pe lună, de la circa 16 cenți pe zi. spunând că este prea scăzută ; d face un număr frumos rotund, ușor de reținut … 20 de dolari pe lună. Acest lucru ar aduce, cu siguranță, un venit substanțial.

Dar încărcați ceea ce trebuie să percepeți pentru a supraviețui … în acest sens, un ziar va deveni mai mult ca un buletin informativ cu un domeniu limitat, dar un public dispus să îl susțină. Nu sunt multe buletine de știri profitabile?

Articole Similare:   Procesul de a câștiga bani online rapid

Abonamentul are avantajul de a fi familiarizat … la fel cum te abonezi să primești ziare și reviste, te-ai abona pentru a avea acces la știrile online.

Crovitz … care este cunoscut pentru transformarea Jurnalului în jurul financiar și construirea site-ului său de salarizare pentru mai mult de un milion de abonați, cel mai de succes astfel de efort în lume … se așteaptă ca metoda de abonament să funcționeze cel mai bine: doresc accesul deplin la brandurile lor preferate, fără a fi contestat în mod continuu să ia decizii de cumpărare. “

În acest fel, el a avut ultimul râs de criticile sale.

“De-a lungul anilor, au existat momente când oamenii au prezis că cititorii nu ar plăti niciodată să acceseze știrile online”, spune el. “Până când Wall Street Journal Online a depășit un milion de clienți plătitori de abonament, criticii s-au liniștit.”

El face un punct important că, deși costă un ziar pentru a adăuga un abonat la imprimantă, costul puțin sau nimic pentru a adăuga un abonat online.

“Profitabilitatea veniturilor din abonamentele online este foarte, foarte atractivă. Amintiți-vă că spre deosebire de abonamentele tipărite, care necesită achiziționarea mai multor ziare, adăugând capacitatea presei și utilizarea de camioane și trenuri pentru livrarea ziarului, în cazul produselor digitale, costul este de aproape $ 0, ceea ce face rentabilitatea ridicată. “

Un eveniment foarte important în direcția unui model online de abonare a avut loc odată cu intrarea lui Steve Brill … fondatorul inovativ al revistei American Lawyer și CourtTV … lansarea sa a unui proiect numit Jurnalism Online, programat să înceapă în această toamnă.

Brill dorește să construiască un site național în care ziarul, revista și editorii online își vor plasa conținutul. Cititorii ar cumpăra “abonamente anuale sau lunare, cărți de vizită și articole singulare din mai multe publicații”.

Partenerii săi sunt Crovitz și conducătorul de cablu Leo Hindery, deci este un efort destul de puternic, care poate forța o descoperire și să creeze răspunsul pe care tocmai îl așteptau.

Articole Similare:   Cum de a câștiga bani prin intermediul Internet Marketing

Un alt mod în general discutat este …

MICROPATIMENTS. Cititorii vor stabili un cont de credit și vor fi taxați cu o sumă token, uneori cu câțiva bani, pentru fiecare articol pe care fac clic. Această sumă ar trebui să fie tinkered cu pentru a se asigura că venituri suficiente vine. Apoi …

Metru. Cititorii probabil ar “parca” pe site-ul de știri și vor alimenta contorul pentru a rămâne pe el. The New York Times are în vedere acest lucru … cititorii ar avea timp liber să se uite la un anumit număr de contează cuvinte sau vizualizări de pagină, apoi faceți clic pe! contorul ar începe să funcționeze și începe să plătească. De asemenea, NYT se gândește …

PBS WAY. Poate că nu ar exista acele greșeli de gaj, dar cititorii ar putea cumpăra diverse niveluri de membru și în loc de o geantă Times tote, ar obține anumite privilegii pe site-ul web al hârtiei. Sau poate că și ei ar obține o pungă tote. Și în timp ce sunteți pe acest sau alt site de hârtie, de ce să nu jucați …

BINGO. Așa fac lucrările britanice. Nigel Eccles, co-fondator și CEO al unui site web britanic în care predicțiile comerciale ale oamenilor despre evenimentele actuale și viitoare, spune că “majoritatea ziarelor britanice oferă acum bingo online”. Cititorii plătesc “prin card de debit sau de credit” și “majoritatea jocurilor sunt pentru mize mici”.

Cu toate acestea, aceasta reprezintă o sursă semnificativă de venituri pentru ziare: “Într-o presupunere aș spune că între 25 și 50% din veniturile online ale ziarelor din Marea Britanie provin din surse non-publicitare

Bingo este doar începutul. alte atracții populare și lucrative pe site-urile britanice de hârtie sunt “pariurile sportive și, de asemenea, fotbal fantezist (fotbal) și cricket. carte de sport și cazinou online. Telegraph rulează o serie de afaceri foarte profitabile, inclusiv un centru de puzzle și o ligă premium de fantezie.

De altfel, eticheta albă înseamnă un produs sau un serviciu dezvoltat de o singură companie pe care alte companii le rebrand pentru a face să pară că au făcut-o … întrucât documentele americane ar putea face cu ușurință în reutilizarea acestor forme de joc pentru a face niște bani on-line.

Articole Similare:   Faceți bani cu Google fără experiență

Și efortul lor de până acum? “De fapt, mă surprinde că ziarele din SUA nu oferă jocuri sportive premium de fantezie”, spune Nigel. “În prezent dezvoltăm unul pentru piața americană (baseball și NFL) și mi-a surprins cât de puțini au o ofertă”.

O altă tehnică ar fi folosirea …

VIDEO ADS. Acestea ar rezulta din faptul că videoclipul este amestecat în reporteri – conținut de pe web.

“O mică bucată de știri bune din monetizarea pe Internet este că utilizatorii web consideră că un anunț de 10 sau 15 secunde care precedă vizionarea unui videoclip pentru a fi un preț corect pentru a plăti pentru conținut liber”, spune Paul Conti, instructor în comunicații la Colegiul din Saint Rose și fostul director de știri al afiliatului NBC WNYT.

“Dacă am fi fost companii de ziare, aș fi căutat modalități de a angaja unii dintre reporterii TV și producătorii care au fost concediat. Experiența lor și multe dintre victime au fost foarte experimentate. să o facă. Sincer, ar fi trebuit să se miște în această direcție acum trei ani. “

Acum ajungem la cea mai reușită metodă de publicare a ziarelor on-line, discutate vreodată în această țară … ceea ce face Wall Street Journal … pune un zid și face parte din site-ul liber și sună cealaltă parte …

PREMIUM: Jurnalul plătește să privească partea premium … plătești un abonament … și îl face deosebit

Strategia pare destul de simplă: dă-i puțin conținut popular fără taxă … articole politice, arte și opinii, bloguri, câteva știri de ultimă oră … pentru a construi traficul și apoi, în spatele zidului de plată, oferiți conținut de nișă care nu este disponibil în altă parte.În cazul WSJ, se concentreze și o acoperire financiară și financiară intensă

Ei bine, revista face bani pe ea, iar angajații folosesc banii pentru a cumpăra mâncare pentru ca ei să poată lua cina.Această viziune a paginii nu este foarte apetisantă

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge