Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Ușor de bani pentru sondaje plătite

/
/
/
20 Views

Deci, aproape că ați încercat să încercați toate programele rapide online și acum trebuie doar să faceți niște bani simpli pentru a vă compensa unele pierderi și umilințe. Nu fi acuzat, nu sunteți singurul care a fost supt de acești prădători de internet. Se întâmplă în fiecare zi. Este inoportun daca sunteti inca un aruncator mic despre ceva online care ofera sa va platiti bani usor pentru ca nu faceti nimic. Dar acest lucru este diferit. Într-adevăr.

Puteți chiar să faceți bani simpli pentru sondaje plătite online. Nu este o glumă și nu este o înșelătorie. Acestea sunt firme reale de cercetare de piață care au nevoie de opiniile consumatorilor, la fel ca dumneavoastră, astfel încât să poată finaliza cercetarea pentru companiile care le plătesc. Și vă vor plăti opiniile.

Înapoi în vremurile vechi, ca în urmă cu 6 sau 7 ani, aceiași cercetători de piață au angajat străzile pentru a găsi consumatori pentru a face aceste lucruri numite panouri pentru consumatori și grupuri de focus. Ar fi nevoie de săptămâni pentru a găsi destui oameni care să se potrivească cu criteriile demografice țintă ale clientului pentru a pune împreună unul din aceste grupuri. Apoi, ei vor aduce grupul împreună pentru a vorbi despre un produs și pentru a-și lua părerile oneste despre ele. Odată ce grupul de discuții a fost terminat, după aproximativ o oră sau două, fiecare persoană ar primi un plic cu puțin bani în ea pentru timpul acordat.

În cele din urmă, aceste firme de cercetare s-au mutat în noul mileniu împreună cu restul de noi și au dat seama că sunt mult mai mulți consumatori care se întâlnesc cu clienții ” criterii care utilizează internetul decât trec printr-o cabină în fața Piggly Wiggly. Astfel, au actualizat ideea grupului de discuții și au început să efectueze sondajele online. Ei plătesc încă pentru timpul tău, dar nu trebuie să petreci două ore într-o cameră mică, cu un grup de femei furioase să-l câștigi. Acum puteți câștiga bani simpli pentru sondaje plătite online.

Articole Similare:   Modalitati de a face bani on-line cinstit

Iată captura. Nu există nici un Piggly Wiggly online. Cercetătorii nu te pot vedea pentru a stabili dacă îți poți îndeplini criteriile pentru oricare dintre cele sute de sondaje, astfel încât aceștia nu te pot invita să faci bani simpli pentru sondaje plătite, dacă nu te-ai face cunoscut. Puteți face acest lucru cu ușurință prin accesarea site-ului web și înregistrarea detaliilor. Nu vă faceți griji, nu vor cere numere de cărți de credit sau informații bancare. Cu toate acestea, acestea ar putea să vă solicite informații precum nivelul veniturilor și educația, doar pentru a vă putea pune într-un grup demografic pentru anumiți clienți. criterii.

Deci, vedeți, într-adevăr există o modalitate de a face bani simpli pentru sondaje plătite pe internet și nu este o înșelătorie. Nici măcar nu vă oferă ceva pentru nimic. Acestea vă oferă bani simpli în schimbul opiniei dvs. valoroase în calitate de consumator. Este într-adevăr la fel de ușor ca suna. Dă-i drumul, nu-ți fie teamă, dă-i un cercetător o pauză și fă-te cunoscut pentru a-ți putea oferi bani simpli pentru sondaje plătite.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge