Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Unde pot găsi niște bani gratis online?

/
/
/
16 Views

OK, deci ești într-o gaură fără bani și trebuie să câștigi ceva. De asemenea, trebuie să mergeți astăzi și să aduceți niște bani în această săptămână săptămâna viitoare. Dacă vă întrebați unde pot găsi niște bani gratis online? Apoi vă pot spune cum am început fără capital sau cu un site web.

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să încep să-mi ofer serviciile ca scriitor pentru proprietarii site-urilor web. Puteți face acest lucru pe elance.com și licitați pentru locuri de muncă care sunt oferite acolo. Am făcut ceva diferit. M-am dus la o mare comunitate on-line numită warlorforum.com și am văzut câteva zile.

M-am alăturat și am început să post pe întrebări pe care le știam răspunsurile la posturile care mă interesau. După câteva zile, am adăugat la fișierul meu de semnătură faptul că aș scrie articole pentru ei. Pe lângă aceasta, am ales nișe specifice pe care le-am oferit să le scriu. Cele recomandate sunt marketingul pe Internet, pierderea in greutate si auto-imbunatatirea.

Ce se va întâmpla este că oamenii vor începe să vă trimită mesaje pentru informații despre ratele dvs. și, în final, veți obține niște comisioane. Toate acestea nu te-ar fi costat nimic. Trebuie să aveți un cont paypal pentru a primi plățile cât de curând toți cei de pe acest forum plătesc astfel.

Dacă sunteți un pic mai aventuros puteți crea un blog blogger într-una din aceste 3 nise și să găsească produse afiliate care vinde bine în nișă. Atunci când vizitatorii dau clic pe link-ul tău, mergi pe site-ul comerciantului unde speră că va fi, dar produsul pe care îl oferi. Pentru a obține un anumit trafic pe blogul dvs., veți scrie articole și le vom posta în directoare.

Articole Similare:   Efectuarea de sondaje

Această ultimă metodă vă poate începe să câștigați bani în câteva zile dacă păstrați blogul și site-ul foarte concentrat pe o nișă și bine orientate cu cuvinte cheie bune. Deci, unde nu găsiți bani gratis online.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge