Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Tutorial gratuit despre cum să faci bani online rapid

/
/
/
81 Views

Bolnav de aceeași rutină veche? Să nu faci suficienți bani pentru a ajunge la școală, să trăiți confortabil sau să plătiți facturile? Ei bine, puteți face o schimbare astăzi!

Am încercat lucruri diferite pentru un timp acum și am avut nevoie pentru a începe să câștig rapid bani. Am o slujbă cu normă întreagă, așa că nu pot să stau toată ziua pe un computer ca niște oameni.

Întotdeauna mi-am dorit să mă imaginez, acum două săptămâni, cunoscând toate secretele internetului pe care nu le-am crezut niciodată posibile. Am învățat cum să fac Google AdWords (calea inteligentă), cum să fac publicitate altor produse companiilor pe site-uri web și cum să cumpăr propriul nume de domeniu în doar două ore.

Deci, aici este o modalitate ușoară de a face bani pe internet …

Bum marketing – du-te găsi un site pe care credeți că oamenii ar plăti să se alăture. Du-te la clickbank.com și alăturați-vă. Acesta vă gestionează banii online. Site-ul pe care îl înscrieți în partea de jos spune că afiliatul = nici unul. După ce vă alăturați accesați instrumentele de afiliere și obțineți numărul afiliatului dvs. Mergeți la Godaddy.com și verificați numele domeniilor, cumpărați unul ($ 9.00). Faceți numele de domeniu catchy și ușor de reținut.

Conectați-vă la contul dvs. Dumnezeu. Accesați domeniile mele, faceți clic pe ale dvs., apoi faceți clic pe butonul înainte. Configurați numele domeniului pentru al redirecționa către site-ul dvs. de site afiliat. (copiați și inserați de pe pagina numărului afiliatului). Apoi publicați numele de domeniu cumpărat în orice fel doriți. Dacă oamenii se înscriu pentru site-ul prin numele dvs. de domeniu, primiți bani în contul dvs. bancar de clicuri.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online - Sfaturi și idei

Deci, dacă erați ca mine, bolnav de a aștepta la locul de muncă 9-5, timpul să ia controlul asupra vieții tale și să faci asta. E nevoie de o mulțime de lucruri, dar odată ce se rostogolește banii ei buni.

Ia-ți o clipă și vezi-te!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge