Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Trei înșelăciuni de tip Money Online: intrări de date, sondaje plătite și MLM

/
/
/
37 Views

Unul dintre cele mai populare escrocheri care sunt în prezent promovate nu este o înșelătorie în ceea ce privește tehnica actuală, ci din punct de vedere al limbajului folosit pentru comercializarea tehnicii, “introducerea datelor”.

În termeni reali și practici, ceea ce face o persoană este un pas al procesului de marketing afiliat, anunțurile de publicitate sunt scrise promovând altcineva produsul în schimbul unei comisioane pentru fiecare vânzare returnată.

Totuși, întregul proces este marcat ca “îmbogățit prin introducerea datelor simple”. Există scoruri literale de produse de această natură care sunt în prezent promovate. Recent, atât Clickbank, cât și Google au dat afară proprietarii de produse sau promotorii de scheme de “introducere de date”.

Este foarte important să menționăm că tehnica actuală nu este, cu siguranță, o înșelătorie. Este foarte legitim și câștigă mii de oameni, mii de dolari pe lună. Cu toate acestea, motivul pentru care este o înșelătorie se datorează marketingului înșelător din jurul său. În plus, atunci când cumperi unul dintre aceste programe și te loghezi în zona de clienți, ești încurajat să promovezi același program pe care l-ai achiziționat utilizând aceeași tehnică de “introducere de date”.

Ceea ce proprietarii unor astfel de programe doresc să facă este să maximizeze banii pe care îi fac prin utilizarea timpului tău și a bugetului publicitar în beneficiul lor. Cu ani în urmă, probabil că ați fi avut un succes deosebit, dar acum, datorită faptului că atât de mulți oameni o fac, este mai greu să câștigi bani doar urmărind orbește acest proces fără cunoștințe de marketing.

În cazul în care proprietarii unor astfel de programe de fapt, clienții lor au o educație și le-au învățat abilități de marketing adecvate, în loc să le arate doar această tehnică de marketing afiliat pe care o numesc în mod inexplicabil “introducere de date”, ar fi fost ceva de valoare oferit clientului.

Articole Similare:   Faceți bani acum online

Sondaje plătite

O altă înșelătorie foarte bine promovată este “sondajele plătite”. Trebuie să fi întâmpinat revendicări precum “Câștigă 100 de dolari pe oră completând sondaje simple”. Cum funcționează această înșelătorie este că oamenii sunt rugați să plătească o taxă de la 35 la 50 de dolari pentru a avea acces la o listă de companii care oferă anchete plătite. Firmele de topografie nu percepe taxe persoanelor care efectuează sondaje, ci plătesc participanții care își finalizează studiile sub rezerva anumitor cerințe, cum ar fi vârsta, demografia, sexul etc.

Multe, dacă nu cele mai multe, plătite sondaj nu oferă recompense ei promit. Există mai multe modalități prin care anchetele plătite să inducă în eroare sau participanții la inconveniente. Mulți dintre aceștia compilează informații personale despre participanți pentru a le vinde comercianților. Alții solicită oamenilor să plătească pentru a accesa o bază de date a oportunităților de anchetă pe care participanții le-ar putea găsi singure.

Bazele de date ale sondajului pot costa participanții bani. Multe baze de date permit oamenilor accesul la liste de oportunități de anchetă plătite pentru o taxă de abonament. Odată ce oamenii au plătit taxa, ei descoperă că multe dintre anchetele listate nu plătesc și că aproape toate listele sunt disponibile în altă parte gratuit. Multe dintre aceste oferte par legitime, deoarece prezintă marturii false de la utilizatori satisfăcuți.

Câțiva oameni ar putea fi destul de norocoși să câștige niște bani obișnuiți, dar niciodată nu vor ajunge la prea mult, nu mai mult de câteva sute de dolari pe lună în cel mai bun caz!

Multi Level Marketing

Articole Similare:   Comerțul Forex online, o cale către libertatea financiară

După cum sa observat de la Quatloos.com, “o dată la un moment dat, marketingul pe mai multe niveluri a fost o afacere legitimă care a oferit companiilor mici posibilitatea de a obține produsele lor unice consumatorilor din orașele mici și zonele rurale care nu au avut acces la aceste produse În acest moment, produsele s-au vândut ele însele, iar aspectul pe mai multe niveluri a fost o modalitate de a oferi o mică răsplată celor care au muncit din greu pentru a construi organizația

cu creșterea internetului, este posibil ca consumatorii să obțină tot ceea ce doresc la prețuri competitive. Nu există pur și simplu o nevoie reală de “sisteme” de distribuție așa cum a existat o dată, și într-adevăr, toate programele nu se concentrează pe Produsele pe care le vând – care sunt, de obicei, fictive sau sunt disponibile în altă parte pentru public la aceleași prețuri sau mai mici. În schimb, accentul se pune acum doar pe recrutarea de noi persoane fie pentru a cumpăra în program, fie pentru a cumpăra produse care sunt extrem de mari (de exemplu, o sticlă de 1 dolar de șampon pe bază de plante pentru 26 de dolari), cu ideea că acești oameni vor recruta persoane suplimentare care vor cumpăra, de asemenea, în program sau cumpăra ele însele produsele cu prețuri foarte mari.

Astfel, astăzi aproape toate programele de marketing pe mai multe niveluri sunt înșelătorii. În economia de astăzi a internetului, pur și simplu nu este nevoie de un marketing pe mai multe niveluri sau de produsele excedentare pe care le vând – ceea ce înseamnă că singurul lucru pe care îl vând sunt aderările în anticiparea că viitoarele calități de membru vor fi vândute în viitor, care este definirea clasică a unei scheme piramidale, și apoi fraudă a valorilor mobiliare.

Articole Similare:   A face bani online în șase pași - ceea ce ei nu vă spun

Deoarece produsele sunt disponibile pe internet pentru toată lumea la costuri mai mici decât oricând, susține că “Marketingul pe mai multe niveluri va prelua lumea!” sunt complet fals. Într-adevăr, faptul că niciun sistem MLM nu vinde produse semnificative nimănui altcuiva decât cel care a cumpărat în programe este dovada pozitivă a faptului că MLM este un dinozaur în economia de astăzi și există doar prin fraudarea oamenilor să cumpere calitatea de membru în anticiparea fiind capabili să facă un profit fraudând alte persoane în program. “

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge