Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Top 4 câștigători de bani online

/
/
/
140 Views

Vrei să știi adevărul? Da, puteți câștiga bani online. După ce înșelătoriile ați încercat deja sau programele care nu au funcționat, există modalități de a “automatiza” câștigurile, după cum se spune deja, și au făcut-o deja. Dacă sunteți sceptici cu privire la câștigurile lor, vă spun cea mai convingătoare captură de ecran a “câștigurilor masive” ale unei persoane, pe care ați văzut-o, probabil, adevărată și posibilă.

Iată câteva modalități de generare a numerarului online și câteva dintre gândurile mele despre ele. Amintiți-vă, acestea sunt doar câteva fluxuri de venit pe care merită să le analizați:

1) Afacerea online – modelul cunoscut în “real” lumea ca o cărămidă și mortar de afaceri (ex: un magazin bunuri de vânzare) este cunoscut în net ca model de clic și mortar. Aveți un produs și îl vindeți. Exemple de care sunt Amazon.com. Înainte de a vinde doar cărți, acum s-au extins în multe alte lucruri. Dacă aveți un hobby, de exemplu, în arte și meserii și doriți să faceți produsul dvs. disponibil online, atunci un site de afaceri online poate pentru tine. În ceea ce privește tranzacțiile, Paypal vă face ușor să primiți bani online, dacă clienții plătesc cărți de credit sau dacă au și conturi paypal.

Vă recomandăm să utilizați Paypal pentru afacerea dvs. online. Este o modalitate sigură și fără durere de a primi bani sau de a trimite bani.

2) Programe Afiliate

Dacă nu aveți un produs, dar doriți să îl vindeți, atunci puteți să vă alăturați programelor de afiliere. Acum, ce sunt exact programele de afiliere. Programele afiliate vă permit să vindeți produsele unui proprietar pentru o comision. De exemplu, dacă am o e-carte și un program de afiliere pentru a merge cu ea. Puteți să vă alăturați programului meu de afiliere și să vindeți e-carte pe site-ul dvs. Acum, ori de câte ori vindeți produsul meu, obțineți o reducere de la acesta, să spunem 50%.

Articole Similare:   Cum de a colecta bani online

Există o mulțime de programe de afiliere și produse pe care le puteți vinde pentru comision. Pentru mine, unul dintre cele mai bune site-uri pe care să te uiți este Clickbank.

3) Adwords brokering

Unul dintre cele mai utile în opinia mea de a face niște bani online este prin intermediul Google Adwords. Acum, permiteți-mi să vă avertizez … să nu faceți acest lucru decât dacă sunteți sigur de ceea ce faceți. Ceea ce se întâmplă în realitate este:

1) Creați un anunț

2) dacă faceți clic pe anunțul dvs., mai ales dacă acesta este bine plasat în căutările Google

3) foaia de înscriere de un fel sau o pagină în care pot achiziționa produsul pe care l-ați anunțat. De obicei sunteți un afiliat al acestor site-uri și primiți o comisie atunci când îi atrageți pe acei oameni care dau clic pe anunțul dvs. pentru a vă înscrie pentru site-ul pe care l-ați conectat sau pentru a cumpăra produsul pe care l-ați anunțat.

Nu sugerez să sărit peste asta pentru timpul mediu. Acest lucru vă va costa o mulțime de bani dacă nu știți cum să vă controlați cheltuielile sau dacă concurați pentru cuvinte cheie extrem de competitive pe care companiile mari își fac reclama.

Cartea electronică Googlecash este un bun început în brokerarea AdWords. Autorul este foarte familiarizat cu subiectul și prezintă un rezumat impresionant prin capturi de ecran, cum a spart unele înscrieri pentru eBay și a vândut beiberzi (înainte de a fi fost un hit, în timpul și după) prin AdWords. Eu însumi am fost foarte impresionat de tipul ăsta. Incerc acum eu insasi, dar nu am avut mult timp sa ma concentrez cu adevarat. Într-o săptămână am reușit să-mi recuperez investiția în e-carte … în jurul valorii de 100 $ … nu la fel de mult ca ceilalți ” venituri, dar cu timpul limitat petrecut în program … am reușit să-mi recuperez cheltuielile de achiziție. Este foarte probabil că poți să faci mai bine decât mine

Articole Similare:   Faceți bani online pentru începători - Câștigați bani afiliați

Dacă vrei să afli mai multe despre Googlecash vizitează blogul meu pentru revizuire sau dacă vrei să cumperi produsul în sine, atunci să vizitezi același site, să mergi pe produse în așteptare și faceți clic pe pictograma Google în numerar sau pe pictograma de achiziție. Există o reducere specială pentru persoanele care achiziționează prin intermediul site-ului.

4) Blogging – folosind AdSense pentru a genera venituri

De acum am văzut multe bloguri și bloguri care au anunțurile “Google by google” texte împrăștiate în jurul paginii. Acum, să presupunem că aveți un blog, iar un milion de persoane vizitează blogul dvs. pe lună. Din nou, în scopul unei discuții simple, 1% dintre vizitatori dau clic pe anunțurile dvs. AdSense. Castigi venituri din asta. Fiecare persoană care face clic pe anunțurile dvs. AdSense generează bani pentru dvs.

Acum mergeți la Problogger.net și verificați sfaturile și trucurile sale. Acest tip face o mulțime de bani prin intermediul anunțurilor AdSense de la mai multe dintre blogurile lui și ajută mulți oameni să facă bani!
De asemenea, ele oferă cursuri, dar la un preț foarte abrupt, dar cred că merită, deoarece multe persoane au fost ajutate de acest program (de fapt, myextrastash.com a fost atât de impresionat de acest problogger că intenționează să-și adauge programul la programele site-ului la o reducere specială!) … vă rugăm să faceți comentariu dacă sunteți interesat (ă).

Deci, te duci, acestea sunt doar câteva dintre modalitățile prin care poți câștiga bani online. Observați că nu am trecut prin sondaje plătite. Dacă mă întrebați, este cel mai ușor de făcut, dar este și cel mai puțin interesant. Chiar dacă plătiți 10 dolari pentru a răspunde la un sondaj, câștigați încă mai puțin pentru că nu primiți ÎNTOTDEAUNA sondaje pentru a răspunde.

Articole Similare:   Modalități ușoare de a face bani online, garantate!

Dacă te interesează #s 1 și 2, programul Rich Jerk va fi de folos atât pentru experți, cât și pentru începători.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge