Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Top 10 sfaturi despre scrierea articolelor care fac bani rapid

/
/
/
15 Views

Scrierea articolelor care vând produse este despre scrierea pentru o anumită piață țintă, cu o audiență cunoscută și cu cuvinte cheie selective. Înainte de a pune chiar stiloul pe hârtie trebuie să decideți ce doriți să vindeți, cine este publicul pentru acel produs, ce vor să audă pentru a le face să aibă cumpărarea și ce cuvinte cheie trebuie să fie incluse.

1. Identificați-vă publicul. Scrierea articolelor se referă la comunicare. Și înainte de a putea comunica bine, trebuie să faceți o judecată în cunoștință de cauză despre cunoștințele și inteligența publicului dvs. în legătură cu subiectul despre care scrieți. Dacă nu sunteți siguri în ceea ce privește inteligența sau dacă scrieți la o gamă largă de persoane, cel mai bun sfat este să îl păstrați simplu și să evitați Jargonul.

2. Idei de brainstorming. Când inițial veniți cu idei pentru articolul dvs., este bine să gândiți la toate întrebările pe care le va răspunde audiența. Clienții care caută pe internet fac acest lucru deoarece au întrebări pe care doresc să le răspundă sau temându-se că doresc să atenueze înainte de a-și face cumpărăturile.

3. Fii pasionat! Voi aflați ce doriți să scrie despre a fi pasionat de a produce un articol extraordinar pe acest subiect. Încercați să ajutați cititorii să răspundă la întrebările lor și să atenueze temerile sau confuziile.

4. Cercetați-vă subiectul. Dacă nu aveți informații sau cunoștințe despre subiectul despre care scrieți, pur și simplu faceți o căutare pe forumuri sau discuții sau site-uri web de articole și găsiți 4 până la 5 articole bune despre subiectul pe care doriți să scrieți despre. Citiți cu atenție detaliile, apoi creați propriul articol unic utilizând informațiile colectate. Întotdeauna scrieți de la zero pentru a evita problemele legate de drepturile de autor.

Articole Similare:   Cum sa faci cele mai multe bani online

5. Este timpul să vă scrieți schița. Acum începe să scrie, fără să vă faceți griji despre formatare, gramatică sau ortografie. Este vital ca ideile să fie reduse pe hârtie și să se lase ideile să curgă. Puteți edita oricând articolul după finalizarea acestuia.

6. Începeți editarea și mențineți-o scurtă. Timpul pentru a-ți rafina lucrarea originală, căutând lucruri care îi plac ortografia, gramatica, formatarea, tensionarea și asigurarea articolului, iar ele în articol se îndreaptă către un articol convingător pe un anumit subiect. Păstrați paragrafele scurte la 1-2 propoziții. Cititorii de articole doresc informații într-un format clar și concis.

7. Furnizați referințe. Căutați materiale de referință de la experți sau site-uri web ale unor terți care susțin afirmațiile sau punctele dvs. de vedere și le includeți în articolul dvs. pentru a da credibilității instantanee articol.

8. Când scrieți sfaturi sau cum să: Spuneți-i cum și de ce să facă, atunci costul de a nu face ceva.

9. Utilizați rubrici și sub-rubrici puternice. Titlurile “cum să blog” sunt prea ambigue și extinse și nu prezintă un interes diferit, cum ar fi “Cum să faci 50.000 $ pe an din fiecare blog”

10. Trimiteți articolul Nu există absolut nici un punct în a lua timp și efort pentru a cerceta, scrie și edita articole, cu excepția cazului în care aveți de gând să le pună să lucreze pentru tine. Trimiteți articolele dvs. către mai multe directoare și puneți-le să lucreze cu un mesaj bine construit și puternic în cutia dvs. bio. Cutia bio trebuie să aibă o chemare motivantă la acțiune.

Articole Similare:   Topul oportunităților de a face bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge