Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Top 10 moduri de a face bani online fără a construi lista

/
/
/
17 Views

1.) Afiliere de marketing

Afiliere de marketing înseamnă vânzarea altor popoare & produse pentru un procent din profit. Offline se numește: vânzarea pe Comisie. Dar este mult mai ușor Online, deoarece nu trebuie să vorbiți cu cineva față în față sau să deranjați pe nimeni cu apelurile telefonice nedorite.

Puteți utiliza cu ușurință metode de marketing pe internet și publicitate, cum ar fi publicitatea, articole de scris și distribuție, ezine marketing, postarea pe blog, bannere și toate celelalte metode cunoscute de marketing și publicitate pe internet pentru promovare.

Aici apar și ceea ce se numește Affiliate Brokering, unde găsiți produse valoroase și recrutați alte persoane cu liste care să vă vândă pentru dvs. ca un afiliat de nivelul doi.

2.) Publicitate contextuală

Practic, plătiți pe clic metoda din partea “opusă”. Plasați un mic cod pe site-ul dvs. și veți fi plătit când cineva face clic pe unul dintre aceste anunțuri mici.
Unul dintre fluxurile cele mai pasive de venituri.

Cele mai cunoscute sunt anunțurile Google Adsense, Yahoo Search Marketing, dar există multe alte companii de publicitate contextuală și stiluri despre care ar fi putut fi scrisă o întreagă carte despre ei.

3.) Licitații și anunțuri

Sunteți probabil cel puțin să auziți cel puțin Ebay, și alte site-uri de licitații, sau lista Craig și alte anunțuri. Puteți vinde obiecte pe acelea fără a fi nevoiți să trimiteți un buletin informativ.

Într-un caz de Anunturi este de obicei chiar gratuit.

4.) Lead Generation și CPA offers

De asemenea, similar cu Afiliere Marketing, deși aici nu vă plătiți pe “vânzare”, ci pe “acțiune” pe care o vor lua oamenii, o încercare gratuită sau pentru a obține un eșantion – poate fi gratuit sau doar pentru o taxă mică de transport și manipulare.

Articole Similare:   Noi oportunități de a face bani online

Diferența este că ofertele de cost pe acțiune sunt complet online, generarea de plumb poate fi, de asemenea, 100% online, însă metoda cea mai profitabilă este de a vinde potențialul pe care îl obțineți prin intermediul marketingului online către companiile offline.

Acest lucru poate fi destul de profitabil, deoarece aproape fiecare afacere are nevoie de mai multe proaspete direcționate și, dacă sunteți în stare să livrați, puteți face o sumă destul de mare de bani.

5.) Vânzarea de link-uri text

Dacă aveți un site cu trafic ridicat, puteți să vindeți link-uri “premium” pe acesta.
Utilizați brokerii sau vindeți-vă – fie că vă contactați pe alți proprietari în nișă, fie că vă contactează.

6) Crearea de directoare sau forumuri

Ideea merge astfel: creați un director de nișă – fie un articol Directory sau un Link Directory, fie un forum, apoi promovați-l PR rang și apoi să vândă anunțuri contextuale pe aceasta sau să pună anunțuri contextuale pe ea sau chiar bannere!

7.) Blogging

Mulți bloggeri importanți fac bani în aceste zile.
Deci, cum o faci? Creați un blog de nișă, actualizați-l adesea, nu vă fie frică să vă exprimați opinia / opinia, să o trimiteți directoarelor de blog și altor site-uri Web 2.0 pentru a vă face blogul vizibil și cunoscut.

Apoi, bineînțeles puneți publicitatea pe blogul nostru, fie pentru produsele pe care le obțineți o comisie pentru, fie anunțuri contextuale sau link-uri text sau orice altă formă de publicitate online.

Aceste zile vă puteți plăti, de asemenea, pentru a fi un blog profesionist “recenzent” în care alte persoane / companii vă vor plăti pentru revizuirea site-ului, produselor sau serviciilor acestora.

Articole Similare:   Anunțarea a 7 sfaturi despre cum să faci bani online rapid

8.) Crearea de widget-uri pentru site-urile Web 2.0

Aceasta este o metodă foarte bună, în cea mai mare parte subutilizată de a face bani. Dacă sunteți capabil să creați câteva “widget-uri” sau “gadget-uri” pentru site-urile Web 2.0 extrem de populare, cum ar fi MySpace, Facebook etc., puteți face o mulțime de bani ca widget-urile să devină populare și oamenii să le transmită.

Când creați un widget, introduceți întotdeauna informații despre site-ul dvs. sau despre site-ul pe care îl promovați în el, astfel încât widget-ul să devină din ce în ce mai popular, tot mai mulți oameni vor fi expuși mesajului sau link-ului.

De obicei, widgeturile sunt gratuite, dar ar putea fi plătite și în cazul în care sunt foarte bine direcționate către utilizatorii anumitor site-uri. De obicei, doar pentru o mică taxă pe care oamenii nu o vor gândi nici măcar. Sau au o versiune gratuită pentru a obișnui oamenii, apoi pentru o versiune “Pro” atunci când devin dependenți. 😉

Dacă nu sunteți capabil de a crea una din aceste mici aplicații de unul singur, puteți angaja întotdeauna pe cineva să o facă pentru dvs.

9.) Creator de conținut profesional – Freelancing

Aceasta este o metodă pe care nu prea gândesc prea mulți oameni. Există multe modalități de a fi un “creator de conținut profesional” – cum îl numesc.

Cea mai cunoscută este crearea de produse Private Label Right și vânzarea drepturilor de Master sau de revânzare către alte persoane, cu toate acestea există și alte modalități de a fi plătiți pentru crearea de conținut:

Puteți deveni un creator de conținut închiriat unde de obicei, postați comentarii pentru bloguri vizate sau forumuri populare.

Articole Similare:   Doriți să faceți bani reali online? Banii așteaptă în listă!

Dacă locuiți în SUA, puteți, de asemenea, să fiți plătit pentru articolele dvs. Vizitați AssociatedContent.com pentru mai multe informații.

De asemenea, puteți să oferiți asistență pentru clienți (= o abilitate extrem de căutată!), Tutoring sau chiar abilitățile offline. Din nou, nu aveți nevoie de o listă de corespondență pentru freelancing.

Puteți utiliza site-uri precum rent-a-coder.com, e-lance.com, forumuri adecvate, chiar licitații sau site-uri clasificate pentru a vă oferi abilitățile.

10) Domaineering = site-uri de vânzare pentru profituri

Ideea merge astfel:
Cumpărați un nume de domeniu stabilit – de obicei expirat, îl dezvoltați și apoi vindeți pentru un profit mai târziu. La fel ca și vânzările imobiliare offline. Există oameni care fac milioane cu această metodă, ceea ce înseamnă, de asemenea, că o persoană obișnuită nu are, de obicei, șansa să creeze un nume de domeniu “bun”, dar există și o altă opțiune pe care oricine o poate folosi.

Practic, cumperi un nume de domeniu catchy într-o nișă interesantă, atunci pur și simplu dezvolta acel site pe parcursul timpului cât ești dispus să și apoi oferi-l spre vânzare. Site-urile pe deplin dezvoltate au o valoare mult mai mare decât doar nume de domenii simple.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge