Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Sunteți gata să faceți bani online?

/
/
/
8 Views

Toată lumea are un motiv diferit pentru că dorește să câștige un venit din casă. Pentru unii dintre noi, nu este libertatea de a nu trebui să răspundă unui șef. Pentru alții, nu mai face bani în plus. Nu vreau niciodată să lucrez din nou la 9 la 5. Dar, oricare ar fi motivul dvs., există încă o întrebare lacomă pe care mulți proprietari de afaceri de la domiciliu nu doresc să se întrebe pentru că se tem de răspunsul pe care îl vor primi. Ești pregătit să conduci o afacere?

Voi fi primii care admit că nu aveam idee despre ce a fost implicat în conducerea unei afaceri de bază. M-am gândit că trebuie să arunci un site web, iar clienții ar veni în flăcări de mii de oameni. Am aflat repede că nu este așa de ușor. Sunt multe lucruri implicate, inclusiv publicitatea, serviciul pentru clienți și așa mai departe. Unele zile pot fi foarte lungi.

Dar este mai mult decât lucrarea reală implicată. Există factorul de disciplină pe care o mulțime de oameni nici măcar nu-și dau a doua idee. Vedeți, atunci când lucrați pentru un șef, vi se spune ce să faceți în fiecare minut din fiecare zi. Nu trebuie să te gândești la ce trebuie făcut. Fiecare decizie este luată pentru tine. Dar când vă desfășurați propria afacere, trebuie să vă forțați să vă ridicați în fiecare dimineață și să vă deplasați spre computerul respectiv. Nimeni nu-ți va face programul pentru tine. Va trebui să faceți asta pe cont propriu. Trebuie să vă asigurați că publicitatea se face; că se realizează crearea produsului; că e-mailurile de asistență pentru clienți primesc răspuns. Cu alte cuvinte, trebuie să vă motivați singuri pe cont propriu. Nu toată lumea poate face asta.

Și elementele de mai sus scarpină doar suprafața. Punctul este că, conducerea unei afaceri bazate pe domiciliu necesită multă muncă și disciplină. Și nu toți sunt tăiați pentru asta. Deci, ești pregătit să conduci o afacere?

Articole Similare:   A face bani online, puteți face prea mult

Ar putea ajuta să știi răspunsul la această întrebare ÎNAINTE de a începe.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge