Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Strângeți paginile Obțineți trafic orientat – face bani online!

/
/
/
6 Views

Ați observat că internetul este azi numit “Autostrada de informare”

Poate că acesta este un semn al vremurilor. Chiar și așa, un alt mod de a privi această expresie este de a gândi în termenii “Trafic și oameni” care se deplasează de la punctul A la B, în lumea noastră virtuală numită Internet. Din această perspectivă, termenul este extrem de relevant pentru discuția noastră și este în permanență în vigoare.

Cu toate acestea, ceea ce este concret și nu are nevoie de imaginație este numărul tot mai mare de persoane online, care au fost forțate să iasă din mașinile lor de gaze în lumea reală și care acum călătoresc în esență să caute ceva.

În ochii minții mele, Internetul este ca o experiență în afara corpului, care se mișcă la viteza luminii și a inteligenței umane. Se pune întrebarea: Ce pământ sunt oamenii care caută online? Dacă găsiți răspunsul la întrebarea complexă, atunci puteți avea ocazia să vă găsiți și averea. Nu este așa de simplu. Procesul merge mult mai profund.

Te rog să rămâi cu mine în această privință, pe măsură ce ne mutăm între două realități foarte diferite. Închide ochii pentru o clipă și “Du-te cu fluxul”. Știu că mă întâlnesc cu mine însumi, dar vreau să spun ceva. Internetul nu este static. Se mișcă și se oprește. Așa cum am văzut-o în Egipt, poate avea chiar și un comutator de ucidere, dar de cele mai multe ori curge, cu trafic și informații! Sarcina dvs. principală este găsirea, direcționarea și obținerea traficului web vizat.

Concentrați-vă pe următoarele întrebări principale:

 • Cine sunt oamenii online?
 • De ce tot “traficul pe Internet”?
 • Ce poate însemna asta pentru tine!
 • Când poți să faci bani, dacă le faci “corect”!
 • Cum scot “IT” dintr-o pagină și te plătesc?
Articole Similare:   Locuri de muncă plătite online

1. Cine sunt oamenii online

Înțelegeți acest lucru; Oamenii și Traficul sunt unul în același, atât în ​​”așa-numita” lume reală, cât și în Internet. Răspunsul la această întrebare se bazează pe realitatea pură. Nici o imaginație nu este necesară pentru a vedea și respinge “Persoanele-Probleme”, care uneori sunt destul de complicate. În aceste condiții, acestea pot prezenta oportunități suplimentare, dacă puteți oferi o soluție.

Cu alte cuvinte, pe măsură ce numărul problemelor pe care le găsești online crește, la fel și posibilitatea de a face bani online. Cu condiția, desigur, să aruncați acea cutie ondulată, sfâșiată, ondulată, despre care majoritatea oamenilor pretind că nu vă gândiți. Ești dispus să faci asta?

Trebuie să spui “problemele oamenilor”

Într-adevăr, dacă este așa, poți să avansezi cu încredere. În scopul acestei ilustrații, vreau să vă gândiți la cifrele șomajului din zona dvs.? Gândiți-vă cât de mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă în ultimul an, la nivel local și național? Câți de vânzare vin în cartierul tău? Câți oameni sunt acum la domiciliu caută … respectiv caută online?

Numerele sunt copleșitoare, chiar și în sferele noastre de influență. Dacă extindeți acest număr la nivel național, cifrele sunt uimitoare, dar și dvs. aveți ocazia să “rezolvați problema”. Amintiți-vă, cele două sunt foarte relevante unul pentru celălalt. Încercați și puneți-vă următoarea întrebare:

2. De ce este “fluxul oamenilor” al traficului pe Internet creșind, împreună cu “fluxul de informații”

 • -employment, foreclosures etc.)
 • Identificarea oamenilor invizibili; ce caută ei (Soluții, Opportunity și SOS!)?
 • Probleme critice implică:
 • Sănătate, Acasă, Stil de viață și familie,
 • Economics (Personal & Afaceri)
Articole Similare:  Cum de a câștiga bani în plus cu o afacere online

Răspunsul depinde de modul în care te poziționezi și de ceea ce faci. De asemenea, este nevoie de viziune, mai degrabă decât de actul verbului de a vă vedea potențialul aici. Aruncați o privire la întrebarea # 2 din nou. Acordați o atenție deosebită punctelor glonțului. Ce vezi? Vedeți cuvântul NICHE? Poți să numești o nișă în cadrul acestor grupuri de marketing mai mari?

 • Găsește-ți nișa. O nișă este pur și simplu un subset al unui grup mai mare.
 • Ținta-ți nișa cu marketingul direct (Exemplu: Proprietarii de câini, Proprietarii de pisici, Mamele tinere)
 • Căutați problemele oamenilor din cadrul dvs. de nișă pentru a rezolva. Exemplu: Un câine urinat pe covoare

4. Când poți să faci bani?

 • Atunci când construiești o relație mai întâi
 • Atunci când vinzi servicii și produse la nișă.
 • Un cuvânt de prudență aici: Aceasta este critică pentru succesul tău online!

  Acordă o atenție deosebită # 5. Este esențială pentru întregul proces. De fapt, este fundația pentru orice altceva. Următorul punct focal este unul dintre domeniile cele mai importante pe care trebuie să-i stăpânești. Acesta este locul unde vă aduceți vizitatorii virtuali într-un accent mai puternic, creând o dorință în interiorul lor pentru oferta dvs. Aceasta este ocazia ta de a te conecta personal cu vizitatorul tău virtual.

  În primul rând, trebuie să le atrage atenția, astfel încât să rămână pe pagina dvs., folosind o combinație de cuvinte, text, formatare și culori corecte. Oferta și pagina dvs. trebuie să pară relevante pentru căutarea lor.

  Apoi, începeți relația prin atingerea. Pentru a face acest lucru, pur și simplu le dați ceva ce doresc, cum ar fi un raport gratuit privind problema lor. Aceste servere ca un stimulent pentru ei pentru a finaliza formularul de opt-in, care este componenta dvs. de construcție lista.

  Articole Similare:   Efectuarea unor sume masive de bani online prin intermediul jocurilor de noroc

  În cele din urmă, vorbește direct vizitatorului tău, astfel încât să vadă oferta ta ca o soluție viabilă la problema lor. Transformați lucrurile în mod clar, astfel încât să filtrați și cei care ar putea să nu se potrivească ofertei dvs. Aici, din nou, relevanța este cheia!

  Amintiți-vă: Oamenii din nișele alese dvs. caută răspunsuri online. Asigurați-vă că vocea dvs. este auzită ca cineva care îi pasă de problema lor, spre deosebire de cineva care este doar pentru a face un buck rapid.

  5. Cum scot “IT” afară … Ia plătit

  • Construiește o pagină de stoarcere care să vorbească cu nișa ta
  • Prinde atenția-comanda “IT”!
  • Dă-ți ceva de valoare, cum ar fi un raport gratuit cu privire la problema lor
  • Captează vizitatorii dvs. virtuali (nume și adresa de e-mail)
  • Începeți să vă construiți relația cu un e-mail eficient
 • ] Toți vizitatorii din lume sunt lipsiți de sens, cu excepția cazului în care le puteți filtra și captura informații

  Desigur, filtrarea începe cu lucrul pe o piață selectată sau pe o nișă. Este important să înveți cum să construiești o Pagină Squeeze de mare conversie, numită și Opt-in sau Lead Capture Page. Nu luați asta ușor! Există mai multe componente cheie ale acestei formule pentru succes. Vă încurajez să investești timpul pentru a învăța și a stăpâni fiecare dintre acestea. În acest fel, veți garanta succesul pe termen lung.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  CommentLuv badge