Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Spyware Blockers – Cum de a evita pierderi uriașe de bani online

/
/
/
11 Views

Un lucru pe care l-am găsit e că prea mulți oameni nu înțeleg cât de important este păstrarea unui computer fără spyware. Spyware-ul poate trimite informațiile despre cartea dvs. de credit, informațiile dvs. personale și chiar cuvintele pe care le introduceți în mâinile infractorilor. Se instalează inteligent pe computer și transmite informații sensibile despre dvs. sau computerul dvs. fără permisiunea sau cunoștințele dvs. Singura modalitate de a le opri este instalarea de blocante spyware.

Poți fura detaliile de conectare, datele de pe cardul de credit, suficiente informații pentru a accesa ratingul de credit și alte informații pe care ai fi vrut să le păstrezi private. Spyware este amenințarea numărul unu pentru computerul dvs. personal, cu aproximativ 90% din computerele infectate.

Doar verificați acest scenariu:

Sunteți un utilizator atent al cardurilor de credit și nu aveți obiceiul de a merge pe cheltuieli spontane. Apoi, dintr-o dată furnizorul dvs. de card de credit solicită după ce le-a fost prezentată o factură de 9.569,99 dolari. Vreau doar să confirme că tu ești cel care cheltuiește niște sume neobișnuite de bani, deoarece știu din istoria lor că nu cheltuiți așa. În timp ce se străduiesc să înțeleagă despre ce vorbește, vă vor spune câteva lucruri pe care le-ați cumpărat în ultimele două zile – bilet de avion – 876,43 dolari, pantofi – 116,79 dolari, 2 cămăși – 76 dolari, Hugo Boss Perfume – $ 57, serviciul de închirieri auto – 138 dolari, 6 laptop-uri – 2788 dolari. Toate acestea s-au întâmplat înainte de factura de 9569,99 dolari a fost prezentat. Acesta este un total de 13622,21 $.

Articole Similare:   A face bani online gratuit pentru azi

A fost ca un escroc care ți-a furat identitatea, a devenit prea îndrăzneț. Această factură imensă finală a fost pentru o mașină cu spoturi second-hand. Dar lucru uimitor a fost că toate acestea se întâmplă în Europa în timp ce erați în Wisconsin! Între timp, tipul ăsta ți-a folosit numele, cartea și adresa pentru a-ți comite faptele rele.

Nu ești singurul din lume care ar putea deveni victima acestor fraudătoare spionice și nu, nu ai făcut o greșeală nepăsătoare. Atâta timp cât navigați pe internet, este posibil ca într-o zi să le întâlniți. Singura diferență este dacă faci ceea ce trebuie, care te protejează cu un remover puternic de spyware. Aceasta este greșeala pe care o fac majoritatea oamenilor, făcându-le astfel să devină pradă hoților de identitate.

Protejați-vă identitatea în timp ce utilizați computerul pentru a naviga online. Calculatorul a venit să spună și utilitatea sa poate crește chiar mai mult decât este acum. Deoarece suntem foarte probabil să o folosim mai mult pentru majoritatea lucrurilor din viață, este în interesul nostru să îl folosim în siguranță. Nu deveniți o altă victimă a fraudei de identitate. Instalați blocatoare de spyware pe computerele dvs. și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la hoții de identitate.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge