Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Sondaje plătite online – Revizuite

/
/
/
13 Views

Este de fapt posibil să iei anchete plătite online și să câștigi 100 de dolari pe oră în lenjeria ta?

Adevărul drept este: NU!

Deci, cum sună asta pentru onestitate?

Adevărul adevărat este că nu vei primi 100 de dolari pe oră pentru muncă de acest gen. Suma reală pe care o puteți câștiga de la efectuarea de sondaje plătite online este un pic mai mic. Acesta este un lucru pe care nimeni altcineva nu te va spune. Da, este posibil să fiți plătit până la 75- $ 100 pe oră pentru a lucra de acest gen, sincer, este posibil da, dar este cam un secret.

Majoritatea site-urilor online plătite pentru sondaj costă între 35-40 de dolari pentru a se alătura, atunci veți obține o listă a companiilor de cercetare de marketing care, de fapt, doresc cu adevărat să vă cunoască gândurile personale pe anumite produse.

1. Deci, chiar mă plătesc prin efectuarea de sondaje plătite online?

Da, este corect. Dacă luați un sondaj de 20 $, ei trebuie să vă plătească 20 $.

2. Pot fi plătit 25 de dolari pe sondaj?

Nu te aștepta să obții 25 de dolari pentru fiecare anchetă plătită online finalizată. După ce v-ați dovedit cu companiile, puteți începe să obțineți investiții de 25- 30 $. În principiu, trebuie să le arătați acestor companii că sunteți o persoană sigură. De asemenea, este influențată de cine vă aflați – sunteți plătit mai mult dacă sunteți mama, deoarece oamenii doresc opiniile mamei și sunt dispuși să plătească o sumă mare de bani pentru ei.

Articole Similare:   Învățarea modului de a câștiga bani online

3. Cât de mult mă pot aștepta să câștig cu sondaje plătite online?

Aceasta depinde și depinde mai mult de tine. Opiniile dvs. sunt de o valoare foarte mare pentru aceste companii de cercetare de piață, ei într-adevăr nu pot găsi suficienți oameni pentru a ancheta despre produsele lor; astfel încât, desigur, ei sunt dispuși să vă plătească pentru părerea dvs., așa este. Companiile caută persoane particulare, de vârste deosebite și bineînțeles de anumite interese.

4. Cât de mult mă pot aștepta să fac o lună cu sondaje plătite online?

Este de fapt posibil să ajungi până la 1000 de dolari pe lună, adică o sumă realistă. Studiile de 10 dolari sunt foarte ușor de realizat, iar dacă finalizați doar 3 sau 4 din aceste zile pe zi, vă pot pune peste 1000 USD pe lună. Există de fapt o modalitate de a dubla acest lucru și vă voi spune exact cum.

Focus Groups

Vă pot oferi un link către un serviciu pe care l-aș recomanda, dacă doriți să beneficiați de acest lucru. Un grup de focus este un grup de persoane care sunt reunite pentru a discuta despre un anumit produs. Produsul poate avea un cuptor cu microunde, un televizor, un cuptor, îl numiți. Poți fi invitat permanent la aceste grupuri de discuții.

Grupurile de focus durează, de obicei, până la o oră, iar cea mai mică sumă de bani oferită este de 75 USD. Puteți obține, de fapt, peste 100 de dolari pentru unele cazuri. Veniți împreună și discutați despre experiențele personale cu un anumit produs, vă exprimați ideile despre modul în care produsul poate fi îmbunătățit și vă dau un cec în timp ce ieșiți. Imaginați-vă că un dolar plătit de 100 de dolari pentru doar o oră de lucru, sună bine pentru a fi adevărat, nu-i așa? Dar acest lucru este posibil, și cel mai bun lucru este că poate fi și distractiv!

Articole Similare:   Cum să faci bani on-line cinstit

Sper ca această revizuire să clarifice lucrurile despre sondajele online plătite, puteți beneficia foarte mult de sondajele plătite online, da, și este de fapt destul de distractiv. Puteți verifica acest site online plătit pentru sondaj: Sondaj plătit online [http://www.getpaideasy.info]

Good Luck.

Sondaje plătite online [http://www.getpaideasy.info]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge