Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Scrierea articolelor online pentru bani

/
/
/
20 Views

“Pot să fac bani ca să scriu articole online?”

Aveți acces la internet? Puteți scrie o scrisoare sau un e-mail unui prieten? Scrieți o rețetă pe un card de rețetă (sau introduceți-o într-un program de calculator)? De aceea poți face asta! Nu vă cere să fii absolvent de facultate sau un colegiu sau chiar un colegiu care renunță! Copiii de toate vârstele, din toate categoriile de viață, fac niște bani în plus pentru facturi, un salariu suplimentar pentru vacanțe și lux, sau tipul de venit pe care majoritatea oamenilor doar o visează – tu ești șeful! Scrie propriul cec.

Noțiuni de bază

Găsesc, cel puțin atunci când începi, îți vei face viața mai ușoară, alegând un subiect despre care esti cel puțin interesat – nu trebuie să fii expert pe această temă, poți aflați tot ceea ce aveți nevoie pentru a scrie despre printr-un mic studiu online.

Subiectul dvs. ar trebui să fie focalizat – un subiect precum “Golf” va fi prea larg. Va dura mai mult decât un articol pentru a acoperi întregul joc de golf. Cu toate acestea, un termen precum “Cure a Golf Slice” ar putea fi ideal pentru un articol sau o serie de articole. Concentrați-vă articolul pe un aspect mic al unui subiect larg – ceva mai ușor de înfășurat în mintea voastră.

Cercetați-vă tema

Dacă nu știți deja suficient despre subiectul dvs. pentru a scrie un articol, va trebui să faceți niște cercetări. Nu trebuie să vă faceți griji aici – aveți cel mai mare instrument de cercetare disponibil vreodată – internetul.

Articole Similare:   Topul oportunităților de a face bani online

Faceți o căutare Google pe subiectul dvs. (Google.com). Doar introduceți o scurtă expresie care este relevantă pentru subiectul dvs. Uită-te la unele site-uri care vin.

De asemenea, puteți încerca căutarea în Blogurile Google (blogearch.google.com) pentru a vedea despre ce scriu ceilalți.

Forumurile forumului de discuții reprezintă un loc minunat pentru a vedea ce doresc alte persoane despre subiect. Faceți o căutare Google pe forumuri pentru subiectul dvs. În cazul în care subiectul dvs. este “All Natural Dog Food”, tastați că într-o căutare Google ca aceasta:

“Toate forumurile naturale de hrană pentru câini”

Și uitați-vă în unele din forumurile care apar. Observați ce întrebări cer oamenii. Acest lucru vă poate oferi idei pentru subiectele pe care le veți discuta în articol. Scrieți o listă de subiecte în formă de întrebări (ar putea fi întrebări direct de la forumuri) și faceți tot ce aveți nevoie pentru a răspunde la aceste întrebări.

Lay Out Your Sub Topics

Ce ajută mulți oameni să înceapă un articol este de a pune articolul în formă contur, determinarea ce subiecte va acoperi și în ce ordine. Poți să-ți amintești de această tehnică de la clasa engleză de liceu. Să luăm acest articol (cel pe care îl citiți acum). Iată cum aș fi prezentat acest articol:

Paragraful 1 – Introducere (spuneți cititorului despre ce veți scrie)
Paragraful 2 – Pot să câștig bani prin articole online
Paragraful 3 – Introducere
Paragraful 4 – Cercetarea temei
Punctul 5 – Înlăturați-vă subiectele (secțiunea pe care o citiți acum)
Paragraful 7 –
Conținutul de scriere

Articolele dvs. nu trebuie să citească ca niște eseuri sau manuale de instrucțiuni, ar trebui să citească ca conversații cu un prieten. Folosește-ți propriile cuvinte, spune lucrurile în felul tău. Oamenii le place să se conecteze cu un autor al articolului – le place să se simtă ca și cum ar citi un articol de la un “tip normal” – cineva ca el. Un prieten de încredere cu informații valoroase.

Articole Similare:   Unele abordări cu privire la modul de a face bani online

Lucrați prin fiecare subiect din lista dvs. răspunzând la întrebările pe care le-ați căutat din secțiunea “Cercetați-vă subiectul” de mai sus. Spuneți cititorului ce să vă așteptați din articolul dvs. (Introducere), răspundeți la întrebările acestora, apoi încheiați-l cu un rezumat al ceea ce ați acoperit în articol (Concluzie) și l-ați primit! Primul tău articol pe internet!

Acum știți despre scrierea articolelor on-line – am abordat subiectul cercetării, stabilind articolul dvs. și scriind conținutul. Nu este cu adevărat mai greu decât asta! [19659903] Scrierea articolelor online este un snap Într-adevăr!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge