Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Puterea programelor afiliate pentru a face bani online

/
/
/
11 Views

Întrebarea cea mai întrebată de toți oamenii de afaceri online (cum ar fi bloggerii, proprietarii de pagini web etc.) este Cum obțin bani de fapt prin site-ul meu?

Ei bine, răspunsul este destul de simplu. Deși simplu în termeni de realitate pentru unii dintre noi (inclusiv eu) poate fi o sarcină descurajantă. Așadar, am decis să încerc să explic câteva lucruri despre cât de simplu este marketingul afiliat, precum și să explic câte ceva despre cum funcționează și ea.

Programe Afiliate și profituri.

Cea mai bună parte despre marketingul afiliat este:

1) Nu aveți nevoie de propriul dvs. site sau blog
2) Nu aveți nevoie de propriul produs.
3) Nu ai nevoie de bani pentru a începe.

Permiteți-mi să explic cele 3 puncte de mai sus, ceva mai profund pentru tine.

1) Nu aveți nevoie de propriul site web sau blog.

– Pentru a fi un marketing afiliat, nu aveți nevoie de o pagină web sau de un blog pentru a putea promova alte produse ale oamenilor. Tot ce trebuie să faceți este să vă alăturați unui site de marketing afiliat și să începeți să vă promovați produsele prin e-mail, forumuri, grupuri de discuții, site-uri de publicare de articole. Există atât de multe modalități de a promova produsele afiliate care nu vă costă niciun ban, și nici nu trebuie să dețineți propriul site sau blog și să aveți dificultăți în a vă îngriji de ele.

2) Nu aveți nevoie de propriul dvs. produs.

– Cea mai bună parte despre marketingul afiliat este că nu trebuie să creați un produs sau să scrieți o carte electronică sau ceva de genul acesta, toate site-urile afiliate bune au o mulțime de produse pe care le puteți alege și le puteți promova atât de multe moduri.

Articole Similare:   Resurse gratuite de a face bani

– Modul în care funcționează majoritatea site-urilor afiliate este că vă înscrieți pentru a deveni un afiliat, apoi alegeți produsul (produsele) pe care doriți să îl promovați, apoi site-ul afiliat vă va oferi un link special pentru a vă folosi în metoda aleasă de promovare. Acest link este cel pe care site-ul affliate îl folosește pentru a vă asigura că primiți credit (plătit) pentru oricine dă clic pe linkul pe care l-ați plasat în articolul dvs. de promovare, e-mail, forum, grup de discuții și face o achiziție.

3) Nu ai nevoie de bani pentru a începe.

– Cu affiliate marketing puteți începe să comercializați produse afiliate fără a cheltui bani. Există atât de multe site-uri gratuite de marketing afiliat, pe care le puteți înscrie gratuit și majoritatea dintre ele sunt LEGIT.

1) Comisia Junction (cj.com)
2) Link Share (linkshare.com)
3) ClickBank (clickbank.com)

conectați-vă la site-ul dvs. și faceți clic pe “Fii un editor” și urmați procedura de înscriere. Pentru Link Link și ClickBank, conectați-vă la site-ul dvs. și faceți clic pe deveniți un afiliat și urmați procedura de înscriere.

Cea mai bună parte a acestor site-uri este că sunt 100% liberi să se alăture și au tone de produse și lucruri de promovat care vă pot plăti comision de 75%.

Acum vă întrebați cum se poate promova promovarea acestor produse fără a cheltui bani. Ei bine, răspunsul la acest lucru este simplu.

– Trebuie să fii atent cu e-mail-urile, pentru că dacă nu ești absolut sigur că persoana care primește e-mailul vrea să știe despre produsul pe care îl promovezi, atunci ești spam, iar toate site-urile de marketing afiliat îți vor anula luați legătura cu aceștia dacă faceți spam. Deci, asigurați-vă înainte de a trimite un e-mail că știți că persoana dorește ceea ce îi veți trimite.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online - Internet Marketing Made Simple

– O altă modalitate este prin forumuri. Căutați în forumuri diferite care se ocupă de produsul pe care îl promovați și care vă alăturați. Când postați pe forum, discutați despre produsul pe care îl promovați și postați link-ul dvs. pentru ca părțile interesate să facă clic pentru a obține mai multe informații. Aceste forumuri sunt, în cea mai mare parte, libere să se alăture, de asemenea.

– Un alt mod eficient de a vă promova produsele afiliate este să scrieți și să postați articole pe directoarele de articole. Când scrieți și scrieți despre produsul pe care îl promovați, puteți include și link-ul dvs. în articol și obțineți traficul în legătură cu acest link. Există, de asemenea, tone de directori de articole gratuite acolo, care primesc o mulțime de trafic pentru ei.

Câteva dintre ele sunt: ​​

1) EzineArticles.com
2) Goarticles.net
3) Ladypens.com

unele pe care le folosesc de asemenea. Deci, tu o ai. Sper că vă ajută să ieșiți, fie că sunteți doar începători, fie că ați încercat ceva timp și nu ați reușit.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge