Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Pot să fac bani efectuând sondaje online?

/
/
/
19 Views

Apariția a sute de site-uri de anchetă online în ultimii ani a provocat multe controverse. Unele estimări depășesc 500 sau mai mult. Înflorirea acestor companii este o dovadă a accesului la Internet la nivel mondial, o acoperire care le permite acestor companii să aplice o ofertă nelimitată de conferențiari.

Așadar, pot face bani să facă analize?

Răspunsul simplu este, da. Un răspuns mai bun este, da, dar cu siguranță veți face mult chiar dacă știți ce faceți. Printre indivizii experimentați se numără cei care se bucură cu adevărat de anchete, oameni care le vor face în sus de 6 ore pe zi și încă vor fi foame pentru mai multe. Acest fel de dedicație va câștiga cu siguranță niște bani. Cât de mult este posibil să câștigăm este o întrebare deschisă, deoarece nu pare să existe un consens clar într-un corp de opinie destul de mare. Ce pare a fi clar este un consens general asupra companiilor de anchetă – cele mai multe tind să fie necinstite, înșelătoare, mascate. Aceasta a fost propria mea experiență. Ca mulți alții, am făcut sondaje online pentru o scurtă întindere și am renunțat când mi-am dat seama că nu merită nimic ca timpul meu.

Primele mele întâlniri cu aceste companii au cumpărat mai multe invitații de membru, încadrate în hype-ul familiar despre bani și premii. Eram sceptic. Cu toate acestea, am decis să fac unii pentru a vedea care este într-adevăr afacerea. Înscrierea la companii de anchetă este simplă … completați formularele de înscriere și sunteți în afaceri. Căsuța dvs. poștală se umple în curând cu invitații la sondaj.

Articole Similare:   Cum să faci bani legali online fără taxe de pornire

THE DEAL

Din experiența mea, sondajele plătite sunt de obicei direcționate spre “puncte”. Uneori, aceste puncte erau răscumpărate numai pentru reduceri pe produse pe care compania de anchetă a încercat să le vândă. Alte sondaje au oferit doar o recompensă pentru o întâlnire de tombola neclară sau o șansă de a câștiga premii. Echivalentul în numerar al punctelor sa dovedit a fi întotdeauna o răscoală, în raport cu timpul necesar pentru a le câștiga. Încă alte studii au oferit stimulente directe în numerar de până la 2 $.

Multe invitații la sondaj arată o estimare de timp rezonabilă pentru finalizarea unui sondaj. De fapt, durează mult mai mult dacă cineva este atent la instrucțiuni. Potrivit unui calcul, este posibil să faceți 2 dolari pe oră efectuând sondaje. Asta este, dacă cineva este experimentat și atent să selecteze sondaje care arată în mod clar că plata este în numerar. La celălalt capăt al intervalului sunt estimate 0,25 $ pe oră până la 0,37 $ pe oră. În orice caz, nu vorbim de o mulțime de bani.

CONCLUZII

Se poate găsi, probabil, companii de anchetă care oferă stimulente în bani decente. Aceste companii mi-au eliminat căutarea.

Se pare rezonabil să se presupună că persoanele care efectuează în mod regulat sondaje on-line sunt, în majoritate, ședere la domiciliu: mamele cu copii mici, persoanele care caută un loc de muncă, pensionarii, persoanele cu handicap. Există, de asemenea, ușa de rotație, și acest lucru este, probabil, ceea ce contează pentru succesul spectaculos al companiilor de anchetă on-line. Revolving în ușă este un flux nesfârșit de oameni. Ușa se întoarce repede, pentru că cel mai repede își dă seama că au trecut prin ușa gresită.

Articole Similare:   Secretele pentru a face bani online - 3 Little Secrets cunoscute pentru a face bani online

Ar trebui să încerc sondajele online? Dacă aveți o mulțime de timp de inactivitate și vă bucurați de efectuarea de sondaje, dacă aveți puține alte opțiuni și aveți nevoie de puțin bani în plus, atunci, prin toate mijloacele, le faceți. În caz contrar, sfatul meu este de a evita sondajul online. Acestea sunt ca gunoiul pe care tocmai l-ați pierdut pe drumul spre interviu.

De ce nu profitați de oportunitățile de venit online care oferă o revenire mult mai mare potențială pentru timp și efort.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge