Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Pot face bani online?

/
/
/
10 Views

Puteți face bani online, depinde doar de cât doriți să faceți și dacă este vorba despre un venit mic de câțiva kilograme sau dacă aveți de gând să conduceți o afacere online transformând zeci de mii de lire. sunt dependente de mai mulți factori: Scopul afacerii dvs.: cifra de afaceri așteptată un venit: vremea pe care o veți construi propria dvs. afacere online de la zero sau cu o afacere deja stabilită; și cum să rezolve partenerii de afaceri online de la cei răi.

Dacă intenționați să faceți doar câteva sute de kilograme de vânzare de produse cu valoare relativ scăzută, cum ar fi DVDS, cărți și obiecte electrice mici, atunci eBay este probabil cel mai bun loc pentru a începe. Site-ul este pe deplin integrat cu PayPal, ceea ce înseamnă că vă puteți asigura că sunteți plătit înainte de a trimite bunuri către un client prin intermediul postului. eBay este în esență un browser de publicitate care permite utilizatorilor din întreaga lume să facă cumpărături de pe un singur site și să se îmbrace în categorii generale specifice cum ar fi “îmbrăcăminte sport” sau să fie instructori Nike, sub 50 de lire sterline, dimensiunea 7 “. Puteți încărca o fotografie de pe produs, de obicei, gratuit, cu o descriere și un preț.

eBay este un site de licitație, ceea ce înseamnă că plasați un preț de rezervă pe elementul pe care intenționați să îl vindeți (acesta este prețul minim pe care îl veți vinde). Cumpărătorii licitează reciproc pentru o perioadă de zile, săptămâni, în anumite ore, durata licitației este stabilită de dvs. Când licitația se termină pe cel care a făcut cea mai mare ofertă de câștiguri & licitația, plătește pentru produs, de obicei prin intermediul PayPal, și primește elementul în post.

Există și alte două modalități de a preța un element pe eBay. Puteți seta o valoare “Preț” în același timp, stabilirea prețului de rezervă. De exemplu, puteți seta opțiunea “Rezervă” la prețul de 10 £ și prețul “Cumpărați” la 100 de lire sterline. Dacă pe durata licitației ofertantul dorește să plătească “prețul” au lovit acel buton și au “câștigat” articolul. Procesul oprește, de asemenea, licitația și nu mai sunt luate oferte. Prețul “& # 39; ofertantul va trimite banii, de obicei prin PayPal, în contul dvs. PayPal.

Articole Similare:   Faceți bani Online Black Belt Style

Ultima metodă de stabilire a prețurilor este “Prețul fix”. Acesta este locul în care vânzătorul declară că va accepta doar suma X pentru prețul elementului oferit. Aceasta este, de fapt, o ofertă directă de vânzare fără negociere de prețuri sau licitație cu oferte licitate. Frumusețea eBay este că depinde de feedback-ul clienților și al vânzătorilor. Anume numărul de articole vândute, cumpărați un vânzător, împărțit la numărul de clienți satisfăcuți. Cele mai bune eBayers ar trebui să aibă satisfacție de 100% atât ca client cât și ca vânzător. Este important să se țină seama că, dacă un vânzător vinde 100 de articole, scorul nu poate fi 100%, nu puteți întotdeauna să vă rugăm să oferiți clienților de fiecare dată și există și unii clienți nerezonabili online. Luați întotdeauna o privire la ceea ce sa spus despre un vânzător și comparați comentariile negative cu cele bune.

Costul pe eBay variază: De regulă, dacă începeți să licitați, prețul este mai mic de 0,99p, atunci puteți lista de obicei gratuit și încărcați o fotografie gratuită și descrierea produsului. Orice peste acest preț și eBay ia un procent din prețul de început listat. Cu cât cheltuiți mai mult pe dvs., adăugați poziția mai bună pe care o veți înregistra în listă. Amintiți-vă, totuși, să nu cheltuiți mai mult de 10% din valoarea totală a articolului pe care îl vindeți sau s-ar putea să fiți în pericol de a vă mânca la profit! Costul uitat de eBay – Poștale! Cu excepția cazului în care ați specificat numai pentru colectare sau intenționați să livrați singur elementul, nu există nici un punct în care să vă vindeți vechiul televizor cu 10 lire sterline dacă acesta vă va costa 100 de lire pentru a-l trimite în post. Asigurați-vă că ați luat în calcul costul poștal de trimitere a articolului înainte de a determina prețul elementului. Odată ce prețul este stabilit și vândut, sunteți legal obligat să îndepliniți această vânzare, indiferent de costul pentru dumneavoastră.

eBay este un sistem complet automatizat, cu ajutorul call center-ului, dacă lucrurile nu merg bine. Are instrucțiuni pas cu pas ușor de urmat, care pot fi urmate de oricine cu abilități de bază în domeniul computerului. Este demn de remarcat faptul că unii eBayers sunt capabili să transforme afacerea lor mică în bani mari și că eBay oferă câteva produse excelente, cum ar fi magazine online, care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea. eBay este un loc bun pentru a începe mici, dar potențialul de creștere este acolo, deși acest lucru poate dura mult timp. În cazul în care scopul afacerii dvs. este de a vă câștiga un loc de muncă, poate, înlocuiți-vă treaba curentă, trebuie să luați în considerare două lucruri importante! Mă duc singur? 2. Lucrez cu o afacere existentă?

Articole Similare:   Sfaturi speciale pentru a vă face să câștigați bani rapizi online

Going solo poate câștiga recompense uriașe dar numai dacă știi ce faci. Trebuie să vă întrebați dacă aveți abilitățile tehnice pentru a-mi crea propria afacere online, propria mea pagină web, actualizați-o, mențineți-o, rulați-o, administrați servere, înțelegeți protocoale virale, gestionați conturile comercianților, ce veți face atunci când se va prăbuși afacerea frumoasă online? În afară de tot ce trebuie să știți cine sunt potențialii dvs. clienți și cum să vă comercializați afacerea pentru ei. Aveți aceste abilități?

Poți să ai toate aceste abilități, dar trebuie să te gândești dacă ai timp și bani să investești în a obține această afacere de la sol și să ai fondurile necesare pentru a menține afacerea în derulare până când câștigă profit. Nu vă surprindeți dacă vă petreceți 20 – 100k în primul an înființarea și difuzarea noii dvs. riscuri online. Contra față de credința populară, nu puteți crea o afacere online gratuit!

Dacă sunteți cu adevărat serioși în ceea ce privește câștigarea de bani online, atunci poate fi înțelept să vă asociați cu o companie care deja reușește să facă acest lucru. Aveți grijă, există multe companii care încearcă să vă ajute să vă despărțiți banii și să nu vă oferiți nimic în schimb.

Cum să faci o oportunitate falsă online:

1. Cereri de venituri mari – nu vei face 1000k în prima lună

2. Complet automatizat – ar trebui să puteți discuta cu un reprezentant al companiei la telefon, prin e-mail sau față-în-față

3. Datele de contact – au afișat acolo detalii de contact pe pagina lor web. Ați sunat numărul și ați verificat dacă este autentic?

4. Testimoniale – Ce a spus alt partener de afaceri despre lucrul cu compania respectivă. Nu există nici o mărturie despre companie.

Articole Similare:   Cum să faci bani prin intermediul cazinourilor online

5. Ce obții pentru banii tăi? – Dacă vă înscrieți în parteneriat într-o oportunitate de afaceri ce produs sau serviciu tangibil (real) este acea ofertă de afaceri?

Oportunități reale de afaceri online vă va oferi unele sau toate dintre următoarele:

1. Rezultatele veniturilor – Acestea ar trebui să poată fi verificate. Cum câștigi bani cu această companie?

2. Investiții – ar trebui să existe un număr de niveluri la care să puteți investi în oportunitatea de afaceri online

3. Persoane – aveți un reprezentant al companiei cu care puteți vorbi? Cineva care este acolo să ofere îndrumări, să vă ofere așteptări, să vă ajute să vă definiți obiectivele de afaceri și personale. Compania ar trebui să vă ajute să nu vă vindeți.

4. Sistemul Companiei Online: Acesta ar trebui să fie un sistem de marketing online și client complet integrat și personalizat, care să permită capabilități detaliate privind traficul, plumbul și vânzările. Sistemul ar trebui să fie susținut de un call center profesionist pentru a ajuta la închiderea vânzărilor de produse membre.

5. Ar trebui să vi se ofere cursuri de formare – aceasta poate lua forma unei biblioteci cuprinzătoare de formare video. Explicând despre planurile de marketing pentru bugete variabile și niveluri de experiență și pe măsura creșterii experienței dvs., ar trebui să vi se ofere programe de Master Marketing care să predea o combinație de tehnici de marketing online tradiționale și contemporane. În mod ideal, acest lucru ar trebui să fie susținut de webinarii educaționale săptămânale și de tele-seminariile cuplate cu formarea zilnică a antreprenoriatului și a mentalității. De asemenea, vi se va oferi posibilitatea de a vă întâlni cu alți membri ai afacerii la evenimente precum Evenimentele de Marketing Live și dacă sunteți un succes, veți fi dezvoltați în continuare cu programe de leadership de afaceri

6. Suport online pentru afaceri – Partenerul dvs. de afaceri online ar trebui să vă ofere suport pentru e-mail, telefon și live chat, precum și servicii profesionale de externalizare și asistență virtuală și mentori personali de marketing pentru a vă ajuta să vă conduceți afacerea și să realizați toate aceste vânzări importante

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge