Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Panhandling pe World Wide Web – Cum de a cere bani online și să-l!

/
/
/
15 Views

Cât de pe pământ poți cere oamenilor bani online? E ușor. Pentru majoritatea, Internetul este o jucărie rece pentru navigarea în jur. Dar să fim cinstiți, o strategie eficientă de a aduce un flux suplimentar de venituri de pe Internet ar fi plăcută. Nu-i așa?

Citiți-vă pentru câteva sfaturi despre cum vă puteți împușca venitul în cer …

Cea mai bună cale de a cere bani online este să urmați principiul biblic de a da.

Sigur că ați auzit de vechea zicală: “întrebați un milion de oameni pentru un dolar și veți avea 1 milion de dolari.” Dar există o modalitate mai profitabilă de a face acest lucru folosind puterea de a da. Aici este: “Dați 1 milion de persoane 100 $ în valoare, apoi întrebați-le pentru 10.” După cum puteți vedea, oferirea unei valori care se reflectă mai întâi în 10 milioane de dolari – Acum, într-adevăr, vă rotiți în aluat!

Deci, evident, dându-i primul este calea de a merge. La urma urmei, toți ne plac mostrele gratuite. Doar asigurați-vă că faceți gratuit mostre gratuite – pline de cele mai bune sfaturi și informații. Dă-le ceva să-ți scufunde dinții.

De ce? Deoarece perspectivele tale vor spune, “dacă lucrurile libere dacă acest lucru bun, atunci lucrurile de vânzare trebuie să fie extraordinare”. Acestea fiind spuse, aici sunt două modalități pe care le puteți da mai întâi pentru a vă mări vânzările:

Articolele sindicate – Articolele sunt ca eșantioane gratuite. Din nou, puneți-vă cele mai bune sfaturi în articolele dvs. Nu da înapoi. Dacă aveți un sfat excelent care obține rezultate, dați-l departe și veți face mai multe vânzări.

Articole Similare:   Depunerea și retragerea banilor pentru cazinourile online

Oferi o încercare gratuită – Studiile gratuite sunt minunate. Dar, pe lângă oferirea unei încercări gratuite, eliminați toate riscurile pentru perspectiva dvs. Dacă puteți, lăsați-i să încerce produsul gratuit. Apoi, dacă le place, pot să vă plătească mai târziu. Dacă nu, pot să-l păstreze gratuit doar pentru a încerca.

În acest fel, îți asumi tot riscul și perspectiva ta nu riscă nimic. Da, oamenii vor profita de oferta generoasă și vă vor păstra gratuit produsul. Dar când praful se oprește, veți râde până la bancă.

Această tehnică este perfectă pentru produse digitale cum ar fi cărți electronice sau software.

Mingea este în curtea ta. Un bun plan de marketing pe Internet vă poate ajuta afacerea să urce la nivelul următor. Nu face nici o oase despre el, prin a veni cu o varietate de opțiuni și abordări vă puteți extinde piscina de clienți și consolidarea afacerii dvs. online.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge