Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 O introducere pentru a face bani online cu afiliat de marketing

/
/
/
10 Views

Există mai multe moduri de a face bani online, dar marketingul afiliat este un mod major în care mulți oameni fac bani de la domiciliu și este destul de ușor.

Afiliere de bază pentru marketing:

Afilierea pe piață promovează alte produse ale oamenilor pentru comisionul prețului de vânzare. Dacă v-ați interesat să promovați un produs de la Sony, care a oferit o comision de 10% și vândut pentru 400 de dolari, ați primi 40 de dolari, atâta timp cât persoana a cumpărat-o prin linkul dvs. Un site important de marketing afiliat este Clickbank.

Clickbank:

Clickbank este cel mai mare site digital de produse online. Clickbank conține mii de produse în diferite categorii cu mii de afiliați care promovează aceste produse. Dacă doriți să câștigați bani ca afiliat, vă sfătuiesc să vă înscrieți la Clickbank ca afiliat, îndreptându-vă spre piață și selectând o categorie și un produs pentru a promova. Cu cât gravitatea este mai mare, cu atât mai mulți oameni promovează deja acest produs, deci cel mai bine este să alegeți un produs cu greutate medie (40-70) și să-l promovați. Clickbank ratele comisionului sunt de aproximativ 75%, ceea ce este grozav, dacă vindeți un produs de 60 $ pe care nu îl dețineți, veți primi 45 $.

Promovarea unui produs Clickbank ca afiliat:

Puteți crea un site web , un blog sau setați un cont Google AdWords și licitați o sumă mică pentru cuvintele cheie pe care le promovați. (http://adwords.google.ro). Puteți chiar să colectați e-mailuri și să promovați produsele în acest fel.

Programul de afiliere Amazon

Amazon rulează un program de afiliere, dau câte 5% comision, cu atât mai multe produse pe care le promovezi, cu atât crește comisionul. Puteți promova produse care costă mai mult, însă încă primesc o sumă bună de comision chiar dacă rata procentuală este scăzută. Există mii de produse de la care să alegeți.

Articole Similare:   Cum sa faci bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge