Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Nu cădea pentru produse nedorite Face bani online

/
/
/
8 Views

Internetul este inundat cu scheme de bani on-line, cărți electronice și “metode” care sunt de fapt produse inteligent concepute care nu vă oferă într-adevăr ceva util. Aproximativ unul din cincizeci de astfel de produse va ofera mult mai mult ceva unic si interesant, dar in cea mai mare parte aceste produse sunt bunk si sunt vandute de o multime de oameni care incearca doar sa isi castige dorintele de a se îmbogati rapid.

În primul rând, trebuie să fiți informat că nu există nici o schemă de “îmbogățire rapidă” care funcționează pe internet. Fiecare metodă de a face bani online, care de fapt funcționează, necesită un efort enorm și un set de competențe specializate și, în majoritatea cazurilor, un bankroll mare pentru finanțarea proiectului, dacă nu sunteți cu adevărat bun la optimizarea motorului de căutare sau la o altă metodă de trafic organic.

Când începeți să faceți bani online, este imposibil să identificați ceea ce este bun în comparație cu ceea ce este total fals și, din păcate, mulți antreprenori aspiranți sunt luați pentru o plimbare. Este o realitate trista, dar este acelasi concept ca si Las Vegas – toata lumea merge acolo sperand sa se imbogateasca, doar pentru a se gasi foarte sarac foarte repede.

Cea mai mare cheie pentru a face bani online este să înveți din greșelile tale și să iei ceea ce spun toți “guruii” cu un bob de sare. Gândiți-vă în acest fel – dacă cineva într-adevăr nu are o metodă de a face milioane de dolari online – de ce ar fi să-l vândă pentru 99 de dolari, în loc să folosească metoda lor și să facă destui bani să se retragă și să trăiască fericit vreodată? Din păcate, nu există o agenție centralizată care să țină cont de aceste escrocherii.

Articole Similare:   Faceți bani online pentru începători - Câștigați bani afiliați

Orice produs digital care face promisiuni uriașe de profituri masive și este “garantat să funcționeze” este aproape întotdeauna exact opusul. Veți cheltui 100 $ pe o bucată de software nedorită sau pe o carte electronică care vă spune despre o tehnică de marketing super-secret care va presupune că vă va face o avere. Apoi, veți obține produsul și citiți-l pentru a descoperi modalitatea sa de a face una dintre următoarele acțiuni:

  1. Publicarea site-ului dvs. la anunțuri gratuite sau blog-uri comentând sau folosind altă metodă frecvent cunoscută de a avea site-ul dvs. să apară gratuit pe alte site-uri web.
  2. Profitând de rețelele de socializare și de site-urile de marcare socială cum ar fi Digg.com sau Facebook.
  3. Faceți-vă drum prin site-uri de schimb de trafic, astfel încât să rack până mii de credite de trafic cu ei, pe care le utilizați pentru a obține trafic liber pe site-ul dvs.

E chiar mai triste decât atunci când vorbesc cu o mulțime de oameni că vor încerca să-și apere decizia de a cumpăra aceste cărți electronice. Am avut o mulțime de prieteni care încearcă să cumpere în hype-ul acestor cărți și să-mi ceară opinia – pe care eu sunt brutal sincer cu ei – dar ei în cele din urmă pierde banii oricum pe ei. Apoi, cateva zile / saptamani mai tarziu, am verificat pe ei sa vada daca produsul lor a livrat de fapt ceea ce a fost promis … surpriza surpriza nu o singura persoana a spus da. Apoi este o luptă în ascensiune pentru a le vorbi în luptă pentru a-și primi banii înapoi.

Dacă chiar vrei să înveți cum să faci bani online, atunci locurile ideale de pornire sunt forumurile de afaceri online. Poți să te duci la oricare dintre ele și să-ți pui întrebări în mod liber despre unde să începi, ce funcționează și vei învăța repede căile potrivite de a face bani online, care nu implică predarea a 99 de dolari.

Articole Similare:   Pași pentru a face bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge