Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Modalități ușoare de a face bani online cu bloguri

/
/
/
15 Views

Un blog este un tip de site web, de obicei întreținut de un individ cu înregistrări regulate de comentarii, poze, videoclipuri, descrieri de evenimente și alte materiale

Blogul este o modalitate de a comunica cu ceilalți, experiența dvs. online. Dar în zilele noastre, puteți face multe lucruri folosind propriul dvs. blog. De exemplu, poți să-l transformi într-o mașină excelentă de câștig.

Dacă vrei să ai niște povestiri de inspirație reală ca o dovadă, doar “câștigătorii de bloguri” de la Google și vei descoperi că mulți oameni fac bani reali on-line cu blogging-ul

Desigur, există diferite modalități de a câștiga de pe blogul dvs. și voi avea nevoie de o carte pentru a le lista pe toate (și nu cred că cunosc toate metodele pentru că toată lumea poate veni cu ceva nou în fiecare zi). Deci vă voi arăta cele mai comune și eficiente metode de a vă începe. Voi lista trei metode de până acum

Prima metodă, și cea mai utilizată și cea mai ușoară implementare și de a începe este Affiliate Marketing

Pe ​​scurt, pentru a utiliza un program de afiliere, trebuie să Inscrie-te. Acestea vă vor oferi un link unic de afiliere sau un ID care să urmărească numărul de vizitatori pentru acea legătură și să-și urmeze comportamentul. Dacă un vizitator cumpără ceva de la afiliații dvs., veți câștiga un comision (20%, 30% depinde). . Surfing net, veți găsi multe produse afiliate pentru diferite tipuri de site-uri web. Sfatul aici este să vă abonați la programele de afiliere care oferă produsele legate de blogul dvs. Nimeni nu va fi interesat să cumpere computere în timp ce se află într-un site de companie (cred că ai idee). Încercați să faceți ca în legătură cu conținutul dvs. să faceți ca link-urile afiliate să pară ca făcând parte din blogul dvs., nu ca și link-urile publicitare.

Articole Similare:   Cele mai rapide Efectuarea de bani online Sfaturi Ever!

Persoanele interesate de conținutul dvs. vor urma aceste linkuri pentru a obține mai multe informații despre subiect sau să cumpere ceva util pentru că i-ai convins.

Cea de-a doua cale este, de asemenea, o cale simpla. Este vorba de “Pay per click ads” (personal folosesc aceasta metoda) Exista mai multe site-uri web (AdBrite de exemplu) si motoarele de cautare Google și Yahoo!) care oferă reclame cu plată pe clic. Este ușor de implementat, trebuie să vă înscrieți, apoi copiați și inserați un cod de zece linii în șablonul dvs. de blog. În decurs de 10 minute, legăturile legate de blogul dvs. vor fi generate și vor apărea ca parte a conținutului blogului dvs. (și asta este puterea acestuia, nu a apărut ca anunțurile.) Dacă nu alegeți să plasați anunțuri imagine și aceasta este o greșeală ).

Diferența dintre programele de afiliere și cele cu plată pe clic este că, cu a doua alegere, veți fi plătit imediat când cineva face clic pe link-urile dvs., nu trebuie să așteptați până când el cumpără ceva în schimb. puteți câștiga câțiva cenți până la câțiva dolari pe clic (depinde de nișă, imaginați-vă că aveți două bloguri, prima despre cărți, cealaltă despre cum să cumpărați un automobil, Ai ideea? frumos). [19659002] Cea de-a treia și ultima metodă este ceea ce noi numim “Recenzii de produse”, unii comercianți doresc să-și comercializeze produsele și să informeze lumea despre ele. În calitate de blogger, puteți să oferiți comentarii bune despre aceste produse și pur și simplu să fiți plătiți. Există mai multe portaluri care leagă comercianții și recenzenții, astfel încât să puteți găsi ceea ce căutați.

Articole Similare:   Cum sa faci bani online gratuit cu Bum Marketing

Comentariile despre produse vă pot aduce o mulțime de bani, mai ales dacă site-ul dvs. este popular și are un volum mare de trafic. puteți câștiga de la 30 dolari la mii de dolari pe revizuire.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge