Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Modalități de a face bani online rapid

/
/
/
14 Views

Există o mulțime de modalități de a face bani pe internet și mulți oameni ar trebui să ne creadă că nu există muncă sau capital implicat. După câțiva ani de încercare și eroare, am descoperit că nu este cazul. Proprietarii de afaceri on-line vor atesta faptul că, pentru a avea succes în industria banilor online, nu trebuie doar să vă puneți câteva ore extrem de lungi, dar trebuie să posedați o auto-motivație care este prea rară.

Cu toate acestea, există încă multe persoane strălucitoare și altele nu prea luminoase care au reușit să-și dea seama ce este nevoie. Dacă ați fost “creditor” de ceva timp, dar nu ați reușit niciodată să învingeți gustul să sarăți, atunci sunteți în majoritate; un grup în care am fost membru de aur de ani de zile. Uneori face un pic de cercetare nu este un lucru atât de rău în cele din urmă. Eșecul meu a venit după ce această cercetare a fost în esență finalizată deoarece, chiar după citirea și citirea și citirea tuturor modalităților în care încă nu aveam capacitatea de bază de a acționa. Această realizare brutală a venit la mine după ce am văzut același sfat pentru a unsprezecea oară. Câți dintre voi ați ajuns în acest moment? Cred că, pentru mulți dintre noi, am navigat în jurul site-ului de vizionare pe Internet după site-ul și absorbi tot ce putem despre cum să câștigăm bani în lumea online super competitivă.

După ce am văzut și am citit câteva obiective turistice foarte reușite, m-am gândit că, fără îndoială, aș putea stăpâni acest lucru cu ușurință. Prima mea încercare și răsturnarea acestei imagini a fost să sară direct în universul blogurilor și AdSense. Bine, așa că nu toți cunoaștem HTML sau XML sau CSS și blogging-ul a venit ca o descoperire binevenită pentru mine. Pentru aceia dintre voi care au urmat această cale exactă: Cred că știți unde merg cu asta. După ce am petrecut aproximativ opt sau zece ore în construirea primului meu blog (a fost totul nou pentru mine, așa că am lucrat și am învățat când am mers), am publicat și m-am așezat în așteptarea cecurilor AdSense. Eram destul de mândră de mine în această glumă. Am trimis și am pingat și i-am invocat pe toți zeii de pe Internet pentru a avea milă de mine. Trei zile mai târziu m-am enervat pentru a descoperi că am avut până acum 31 de vizitatori. Mă întreb cât de mulți bani am făcut. Verifică acum realitatea. Zero. Am aflat mai târziu că toate cele 31 de vizite nu au fost de nimeni altul decît propria mea naiba. Bine ați venit în lumea minunată de a face bani online.

Cu aproape toata stima de sine purtata in trecut, rareori epuizata (si dupa trei zile de bataie si gandindu-ma ca Google pur si simplu nu ma place), am incercat sa-mi reinnoiesc eforturile si sa-i dau o alta miscare. Întotdeauna am știut că, pentru a obține un trafic bun și consistent, trebuie să obțineți backlink la site-ul dvs. și să jucați toate jocurile SEO. Ei bine, naiba, asta nu este distractiv .. este mai mult ca wa wa wa work.

Articole Similare:   Faceți bani online - 4 instrumente importante pe care le puteți utiliza pentru a vă influența afacerea

Deci, am început să cumpăr backlink-urile. Am scris câteva articole despre subiectul site-ului meu și am fost conectat înapoi la blogul meu în caseta sursă. [Note: do not use the same keyword that your site uses when submitting articles for backlinks because accounts are that the article itself will outrank your site since it has the overall weight of the article site behind it]. Am vizitat mai multe forumuri și am descoperit alte metode pe care ați putea dori să le încercați: căutați cuvântul dvs. cheie plus o extensie .edu sau .gov plus un “comentariu” secțiune. Aceste site-uri de obicei au un Pagerank ridicat, iar altele vă permit să vă lăsați backlink-ul. Căutați în directoarele de bloguri pentru bloguri similare și lăsați comentarii cu backlink-ul în ele. Fiți obiectiv și informativ când lăsați comentarii și încercați să citiți efectiv postul. Dacă continuați să lăsați comentarii blah, cum ar fi postul răcoros, tipul ” vei fi moderat. Nu vă fie frică să lăsați comentarii greșite, ori de câte ori acest lucru ajută autorul. Vă ajută, de asemenea, deoarece oamenii pot fi de acord fie cu dvs., fie vă pot prelua comenzile. Oricum, ei vor dori să vă vadă blogul. Încercați să fiți civili și politicoși.

Am observat, după aproximativ trei zile, că traficul meu a crescut într-adevăr într-un punct în care m-am simțit în siguranță în a monetiza site-ul meu cu unele anunțuri afiliate și bannere. Puteți face acest lucru dacă faceți doar citirea și aveți curajul să vă așezați și să tastați. Am câteva modalități suplimentare de a începe să câștig bani online pe propriul site, dar toate acestea implică bani în avans. Noroc baieti.

Articole Similare:  Cum sa faci bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge