Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Misterul banilor

/
/
/
9 Views

Bani este mijlocul de schimb, un mijloc în care suntem răsplătiți pentru munca noastră. Banii sunt mijloacele prin care schimbăm bunurile sau serviciile noastre pentru alții cu un confort acceptabil pentru toți și alții. Bani nu este rău, iubirea de ea poate fi rădăcina răului. Bani în sine nu este nici bun, nici rău. Un lucru este sigur, totuși, “banii răspund tuturor lucrurilor”

Unii oameni au spus că banii sunt viață, deoarece, potrivit raționamentului lor, banii determină tipul de stil de viață pe care îl veți conduce, determină tipurile de companii pe care le veți păstra și multe lucruri. Banii tăi au multe de-a face cu viața ta, iar într-un fel sau altul, există ceva misterios în legătură cu banii. De fiecare dată când mă uit la oamenii din această lume, am aflat că oamenii cei mai tari muncitori nu sunt cei mai bogați; cei mai inteligenți oameni suferă uneori lipsa de bani. Sunt umil să văd oamenii aparent ne-serioși care devin bogați, unii băieți pe stradă lovind milioane ca urmare a succesului în sport, internet sau muzică.

Încep să observ că banii au o putere subliniată, care este atrăgătoare numai de cei care o înțeleg. Cei care devin bogați fac acest lucru cu puțin sau deloc efort. Mi se pare că înțeleg cum să atragă bani, știu să folosească bani pentru a face mai mulți bani. Mulți oameni care au fost străluciți în școală au ajuns să devină săraci și unii care au fost considerați plictisiți în școală, au devenit dragi bogați în admirația chiar și celor străluciți. Unele dintre foștii cocoși au devenit angajatori ai celor străluciți.

De ce sunt banii atât de misterioși? Care este secretul în spatele achiziției de bani? Dacă doriți să faceți bani răcoritori în cantități mari, aveți nevoie de o înțelegere bună a răspunsurilor la întrebările de mai sus. De ce unii oameni se luptă toată viața pentru a câștiga bani, dar în cele din urmă se rup sau chiar săraci? Nu pretinz că am răspuns la toate aceste întrebări, dar vreau să sugerez următoarele puncte, pe care cred că le poate ajuta pe oricine să înțeleagă misterul banilor și cum să obțină bogăția fără să se lupte în viață.

Articole Similare:   Faceți bani cu un site fără vânzări

Primul fapt pe care am ajuns să-l înțeleg în cercetarea mea despre bani este faptul că banii sunt un spirit. Faptul că Biblia spune că poate dezvolta aripi și zbura oferă credință acestei afirmații. Din moment ce banii sunt un spirit, răspund numai celor care o pot câștiga. Este asemănător cu înțelepciunea pe care o poți dobândi prin dorință și căutând cu toată inima cunoașterea care aduce înțelepciunea și înțelepciunea istorică. Deci, trebuie să înțelegeți că există un mod corect și greșit de a căuta bani.

Mulți oameni caută cu adevărat bani, pot avea o bună intenție, dar unii caută bani în mod greșit și astfel nu pot fi bogați. Faptul este că fluxul de bani către o idee bună. Începutul unei dorințe bune pentru bogăție ar trebui să fie generarea unei idei bune care să aibă fundamentul adecvat pentru a ajuta alți oameni să devină mai buni în viață. Dacă aveți o idee care poate ajuta pe cineva să rezolve o problemă, o idee care poate ajuta pe cineva să trăiască mai bine, mai fericit și cu mai multă comoditate, atunci banii se vor îndrepta către acea idee în cantități mari sau vă vor face un bărbat sau o femeie bogat în proces .

Banii nu discriminează, oamenii frumos și frumos, care știe cum să câștige banii în instanță, iar în același timp, oamenii urâți și cei cu dizabilități care știe cum să se umple de asemenea. Am vazut atat de multi oameni deformati care controleaza milioane de dolari si au pe salariile lor salariati capabili, inteligenti si frumosi. Oricine sunteți, negru sau alb, se aplică aceleași principii; plecat sunt zilele în care bărbații albi cred că bărbații negri erau inferiori. Bani nu răspund la culoarea pielii tale, răspunde la dorința inimii tale și înțelegerea ta a legii achiziției de bani. Nu răspunde nici la nivelul tău de alfabetizare, ci răspunde abilității tale de a produce bunuri sau servicii pe care alții le pot folosi în avantajul lor.

Articole Similare:   Moduri inteligente de a câștiga bani online

Cum începe să acumulezi o bogăție mare?

Punctul de plecare este o dorință fierbinte pentru bani. Nu puteți dobândi ceea ce nu doriți. Cu această dorință arzătoare, trebuie să aveți și ea în inima voastră, ceea ce sunteți dispus să faceți pentru a obține bogăția pe care o doriți atât de mult. Cu alte cuvinte, ce vrei să faci, ce vrei să dai lumii, omenirii, ca serviciu sau ca produs? Dacă nu aveți nimic de oferit, nici un motiv demn de a vă da timp și viață, atunci îmi pare rău să vă informez că nu sunteți pregătiți pentru avere, iar banii vor continua să fie un mister, un miraj în deşert.

Mai multe în articolele ulterioare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge