Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Mergeți la nivel local pentru a face bani online

/
/
/
19 Views

În acest articol voi încerca să explic o metodă de a face bani online pe care aproape oricine se poate implica. Este un fel de hibrid între a face bani online și a face bani offline. Dacă sunteți dispus să vă depuneți eforturile inițiale pentru a obține sistemul, puteți angaja întotdeauna pe cineva care să se ocupe de sarcinile zilnice în timp ce obțineți profitul.

Există numeroase moduri de a utiliza această strategie. Vă voi oferi o metodă generală pe care o puteți adapta într-un mod care să funcționeze pentru dvs. Promisiunea este de a crea un site web pentru orice oraș la alegere. Apoi, creați pagini pe site-ul pe care le veți primi vreodată pe cineva care să sponsorizeze. În general, sponsorul va fi o afacere locală sau o persoană care oferă un serviciu în orașul local.

Pentru a începe, veți alege o industrie, de exemplu, curățarea covoarelor. Deplasați-vă la instrumentul extern pentru cuvinte cheie Google și tastați “curățarea covoarelor” pentru a genera cuvinte și fraze pe care oamenii le folosesc în motoarele de căutare care sunt similare. Voi ghici, dar probabil veți genera o listă de expresii, cum ar fi “curățarea covoarelor”, “covoarele de curățare”, “curățarea covoarelor”, ” , servicii de curățare a covoarelor, etc.

Puneți lista într-un fișier text, un cuvânt cheie pe fiecare rând. Acum doriți să generați o listă de cuvinte care se referă la orașul vizat. Folosește-ți capul pentru asta dacă știi ceva despre oraș. Această listă veți folosi tot timpul, așa că mențineți-o la îndemână. Iată o listă de exemple pentru orașul Detroit: “detroit”, detroit mi “, detroit michigan”, detroit usa & # 39; , “Detroit michigan usa” și așa mai departe. , “Centru de renaștere”, etc.

Articole Similare:   Pot face bani online?

Acum doriți să vă alăturați cuvinte cheie din fiecare listă împreună. Veți dori să creați cuvinte cheie mai lungi pentru coada cu cuvintele orașului în fața cuvintelor din industrie, precum și în spatele lor. Obținerea unui script ieftin de împerechere a cuvintelor cheie ar ajuta aici. Veți sfârși cu o listă cum ar fi: curățarea covorașului detroit, curățarea covoarelor, curățarea covoarelor, etc.

Acum, doriți să aveți un articol scris sau să scrieți singur despre curățarea mochetelor în general. Puneți-o pe o pagină de pe site-ul dvs. De asemenea, veți dori să utilizați din nou instrumentul Google și să introduceți lista recent creată, cea cu cuvintele fuzionate, și să vedeți ce dintre aceste cuvinte din toate acestea este căutat cel mai mult. Utilizați cuvântul respectiv pentru a optimiza pagina de curățare a covoarelor de pe site-ul dvs. Acum, doriți să faceți un articol de introducere pe piață și alte link-uri de construire pentru a conduce trafic la acea pagină. Instalați Google Analytics pentru a vedea ce cuvinte aduc trafic către pagină.

Atunci când vedeți traficul care vine și oamenii folosesc cuvinte cheie asociate cu orașe și combinate, atunci aveți un bun pe care oamenii îl vor plăti pentru a face publicitate. Păstrați pagini de editare, continuați să le promovați, continuați să obțineți agenții de publicitate. Mult noroc.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge