Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Locuri de muncă plătite online

/
/
/
8 Views

Efectuarea de bani cu anchete online este o modalitate foarte bună de a câștiga un venit ordonat dacă știți ce faceți. Ca orice altceva, există capcane pentru care trebuie să fii atenți și escrocii să eviți. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le evitați pentru a vă transforma cariera în sondaj într-un succes.

În primul rând, încercați să evitați să vă dați numărul de telefon. Aceasta vă va deschide doar la solicitanții de telefonie. Chiar dacă sunteți pe lista fără apeluri, aceștia pot lucra în jurul acestui cuvânt creativ în acordul dvs. de studiu. La urma urmei, te-ai înscris pentru asta. Evitați să vă dați numărul real de telefon.

În al doilea rând, utilizați o adresă separată de e-mail. Dacă folosiți adresa de e-mail pe care ați avut-o de-a lungul anilor, o veți umple rapid cu spam, deci utilizați unul separat. Nu v-ar plăcea să pierdeți adresa de e-mail cunoscută de toți prietenii dvs., mai ales când este atât de ușor să obțineți o adresă de e-mail gratuită de la Google sau Yahoo.

În cele din urmă, nu plătiți niciodată o listă a site-urilor de anchetă. vă aflați în această situație pentru a câștiga bani, iar acele site-uri care solicită bani de la dvs. încearcă doar să profite de dvs. Un serviciu legitim de anchetă vă va plăti, nu invers.

Asta e despre asta. Deși există alte lucruri pe care trebuie să le cunoașteți, urmând aceste trei sfaturi utile vă veți ajuta să evitați majoritatea problemelor cu care se confruntă oamenii cu sondajele. Mult noroc și poate aveți o carieră profitabilă online.

Articole Similare:   Cum să faci bani online - Sfaturi pentru listarea e-mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge