Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Joacă Nu poți să joci Merge pentru a câștiga bani

/
/
/
13 Views

Ca mulți dintre voi, eram în jurul camerelor de poker online încercând să găsesc ceea ce fac cel mai bine. Și, bineînțeles, încercarea de a afla cum poate face cea mai mare sumă de bani să joace poker online. În cele din urmă, după multe încercări eșuate, trebuie să spun că am găsit într-adevăr cea mai bună modalitate de a câștiga bani jucând poker online. Mă joacă acum și mă duc să câștig bani jucând poker online.

De ce stai și mergi să întrebi? Ei bine, după multă cercetare am ajuns la următoarele concluzii:

o Când joci stai și pleci, te hotărăști înainte de a juca cât de mulți bani ești dispus să pierzi, pariezi, cumperi jetoanele și stai jos Joaca. Când fiecare cip pe care l-ai pus în pot nu reprezintă o anumită sumă de bani, este mai puțin probabil să fii timid cu pariurile și jocul tău. Dacă există un lucru pe care trebuie să-l cunoașteți acum despre poker și asta este faptul că jucătorul timid și jetoanele sale sunt curând împărțite.

o Sit și merge oferă o bună întoarcere pe bani pariat. De obicei aveți șansa de a face banii (presupunând că sunt primii trei care fac banii) și aceste cote sunt destul de bune, mai ales când de obicei există cel puțin cinci jucători la masă care nu au nicio idee despre ce ei fac. (Vorbesc aici despre tabelele de limită inferioară)

o Jucătorii Sit and Go tind să se joace erratic, chiar din motivul pe care l-am subliniat în primul punct. Ei și-au câștigat banii, sunt în regulă cu pierderea și vor juca nebun pentru prima jumătate a turneului, apoi vor juca nebun pentru a doua jumătate a turneului odată ce își dau seama că pot doar să-i strângă. Un bun jucator de a juca si de a merge va face opusul si va vedea un mare succes folosind acest sistem de joc.

Articole Similare:   Faceți bani online - nu un vis

o Puteți juca mai mult de o masă în același timp. La începutul oricărui eveniment, ar trebui să jucați atât de strâns cât de strâns poate fi și acolo, într-adevăr, nu trebuie să plătiți prea multă atenție la ceea ce se întâmplă. De fapt, găsesc că joc mult mai bine când rulez mai mult de o masă în același timp. Motivul principal fiind faptul că nu mă plictisesc. Am auzit că unii stau și pleacă profesioniști jucând în sus de douăzeci de mese în același timp. Cheia aici este de a schimba începutul turneelor ​​dvs., astfel încât să nu ajungi la heads-up în mai mult de o masă la un moment dat.

Turneele Sit and Go sunt o modalitate excelentă de a câștiga bani. Știți în avans ce pierdeți (și câștigați), puteți pune împreună un sistem care vă va face un jucător de succes, nu este nevoie de mult timp să înțelegeți și să depășiți jucătorii care stau și pleacă și că este ușor și eficient să joacă mai mult de o masă odată.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge