Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Investiția pentru a face bani online – tranzacționarea mărfurilor virtuale

/
/
/
3 Views

Există o nouă industrie care a apărut în secolul 21, care permite jucătorilor să profite de pasiunea lor de MMORPG-uri. În întreaga lume, jucătorii obișnuiți cumpără bugetele jocurilor online și completează buzunarele antreprenorilor virtuali. În timp ce unii l-au ignorat ca pe un exagerat printre tehnorati, alții recunosc potențialul acestui model foarte viabil. Milioane de jucători de pe tot globul oferă personalizat pentru site-urile RMT care devin unele dintre cele mai căutate site-uri de pe motoarele de căutare.

Comerțul MMORPG este rar discutat de presa internațională și atunci când a fost concentrat pe cele mai extreme sau exemple de masă. Cu toate acestea, acest fenomen există în majoritatea titlurilor MMORPG, inclusiv World of Warcraft, Final Fantasy XI, EverQuest și EVE, pentru a numi câteva. Un prim exemplu este în FFXI unde jucătorii concurează prin diferite situații PvE și PvP pentru a stoca moneda jocului. Majoritatea jucătorilor își petrec Gil în cadrul sistemului de licitație al jocului sau își îmbunătățesc altfel caracterul, dar alții decid să facă profit din lumea reală din achizițiile lor virtuale – și există o mulțime de aceștia.

legalitatea acestei practici este una dificilă, dar este clar că mulți dintre jucătorii și directorii deopotrivă dezaprobă. Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală este motivul cel mai frecvent dat de obiecții din partea companiilor de jocuri de noroc, dar există și acuzații de hacking, scamming și phishing în cadrul industriei. Dezvoltatorii încearcă adesea să convingă jucătorii din joc că practica este în detrimentul jocului de joc sau al economiei lumii. În Coreea de Sud, totuși, acest lucru nu este privit ca o problemă, iar practica este pusă atât de dezvoltator cât și de jucător.

Fie că sunteți de acord sau că nu sunteți de acord cu legalitatea, etica sau principiile practicilor, tranzacția virtuală este aici pentru a rămâne. Linia de fund pentru mulți este că există bani care trebuie făcuți, iar industria continuă să crească. Construcția acestei industrii dinamice continuă să se schimbe și, fără îndoială, va aduce și alte surprize în viitor.

Articole Similare:   Câștigați bani în timp ce sunteți online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge