Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Internet de afaceri – Efectuarea de bani online

/
/
/
18 Views

Cu toții căutăm lingura de argint care ne va pune afacerea pe pilot automat, iar singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să plătim cecurile. Și tu nu cauți asta? Eu spun că sunteți și acesta este motivul pentru care citiți de fapt acest articol. Sperați să găsiți singurul instrument, o singură metodă, un singur truc sau sistemul magic care vă va face realitatea visele dvs.

Cu toate acestea, trebuie să vă dezamăgesc. Nu există nici un fel de lingură de argint care să vă conducă în mod magic afacerea în timp ce vă așezați înapoi, relaxați-vă și nu faceți nimic. Dacă există unul, de ce toată lumea încearcă să vă vândă următorul mare lucru sau descoperirea care vă va face bogați și nu va mai fi nevoie să mai urmăriți sistemul magic?

Încă sunteți confuzi? Pentru că eu sunt. Pariezi! Fără o definiție exactă și clară a ceea ce faceți, nu vor mai exista răspunsuri. Ce înseamnă să fii bogat pentru tine? Ce va rezolva suma de 50.000 de dolari pentru tine? Cu siguranta inseamna ceva diferit de tine decat cu mine. Cu toții ne străduim să obținem libertatea noastră financiară și acesta este singurul lucru pe care îl avem în comun

Îmi pare rău că am ieșit din subiectul aici, dar pariez că tot vrei să știi cum să faci bani reali cu o afacere pe Internet, nu ? Deci nu mai repetați materialele de marketing din nou și din nou, dar în schimb vă voi spune cum fac bani reali cu afacerea mea pe Internet

Articole Similare:   Modalități ușoare de a câștiga bani online

În primul rând, aveți nevoie de un produs și un site web pentru a vă vinde produsul. M-am alăturat mai multor programe care oferă noi instrumente și cărți cu drepturi complete de revânzare în fiecare lună. Ceea ce înseamnă, de fapt, că pot să revând aceste produse și să păstrez 100% din profit. De asemenea, am control complet asupra scrisorii de vânzări. Este foarte important. Tu ești cel care stabilește prețul și decideți ce material bonus doriți să adăugați. De asemenea, aveți nevoie de cineva pentru a procesa plățile prin card de credit. Opțiunile mele sunt PayPal și ClickBank.

Corect, deci până acum aveți un site web de vânzări fantastic și sunteți pregătit pentru afaceri, dar există încă o problemă. Pentru nenorocirea ta, nimeni nu știe că tocmai ai deschis afacerea, iar păianjenii încep să crească pe ușa din față. Ingredientul lipsă de ucigaș este traficul.Ai nevoie de trafic și de multe! Don, fă ce am făcut. După ce am intrat în toate programele de schimb de trafic, pot spune cu sinceritate că nu funcționează. Aveți nevoie de ceva mai puternic

Deci, aici este exact ceea ce fac de fiecare dată când creez un nou site web pentru un produs nou pe care îl promovez, indiferent dacă este al meu sau al unei afiliate. Am pus un anunț pe principalele motoare cu plata-pe-clic cum ar fi Google, Oveture, 7search și FindWhat. Asta face ca afacerea mea să pornească de la început. Vă rugăm să citiți toți termenii și înțelegerile acestora înainte de a vă alătura, deoarece pot fi foarte periculoși.

Articole Similare:   Modalitati de a face bani online

Apoi, creez pagini backdoor pentru noul site web și le promovez către motoarele de căutare printr-un blog. Motoarele de căutare vor indexa paginile dvs. mult mai repede atunci când aveți un link către ele dintr-un blog. Nu trimiteți niciodată site-ul dvs. de vânzări direct la niciun motor de căutare. Veți obține poziții mult mai mari dacă vă găsesc. De asemenea, vă asigur că plasez o fereastră pop-up pe fiecare pagină de intrare pentru a vă înscrie la buletinul meu de știri. Unul, care nu poate fi blocat. În acest fel, cel puțin, sunt sigur că voi capta adresele de e-mail ale vizitatorilor mei. De asemenea, mai multe ferestre Google AdSense îmi vor da puțină lovitură.

Acum, o modalitate de a face și mai profitabilă, profită de pagina de mulțumire pentru abonamentul la buletinul informativ. Dau lucruri gratuite cu o mulțime de referințe la alte site-uri web ale mea și fac abonatul conștient că lucrurile reale bune de descărcat sunt ascunse într-un e-mail. Prin urmare, dacă vă dau un email fals doar pentru a descărca chestii gratuite, nu va funcționa. Dar cel puțin ei descarcă materialul promoțional gratuit. Statisticile mele îmi arată că funcționează. Întotdeauna mă asigur că lucrurile gratuite pe care le dau departe au fost integrate în marketingul viral. Înseamnă că trebuie să se reproducă fără nici o intervenție din partea mea

Nu sună prea mult, dar după stabilirea a 5 vânzări site-uri web, sistemul câștigă impuls. Foarte curând, voi putea renunța la publicitatea cu plata-pe-clic și știu că sistemul se poate sprijini cu suficient vizitatori pentru a obține un profit.

Articole Similare:   Face bani simplu online

Da, știu, este o mulțime de muncă. Cu toate acestea, gândiți-vă și imaginați-o în capul tău. Să presupunem că ați pus împreună un nou site web de vânzări în fiecare lună. Posibilitatea este ca, dupa 6 luni, sa renuntati chiar si la costurile initiale ale costului de pornire si la plata-pe-clic. După asta, faceți profituri nete. Să spunem, de asemenea, că câștigați 200 de dolari pe lună în profituri. Nu prea mult, ci să fii realist. Dupa doar un an, daca aveti 12 site-uri web de vanzari, acestea produc 2400 dolari pe luna in profit. Acum spune-mi, ai pleca de la o afacere de genul asta? Nu v-am crezut!

Iată o verificare a realității pentru tine: “Dacă vrei să te îmbogățești foarte repede, trebuie să te rogi să câștigi la loterie, dar dacă vrei să începi o afacere serioasă pe internet, te sfătuiesc să-l urmezi strategia mea.Acesta functioneaza pentru mine si sansele sunt ca va functiona si pentru tine Daca vrei cu adevarat sa impingi acest sistem la limite pur si simplu sa creezi mai multe topuri ale programelor de afiliere de pick si profiturile tale vor racheta cerul prin acoperiș.

Cu stimă,

Brian Camilleri

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge