Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Începeți să faceți bani online

/
/
/
15 Views

Pentru mine totul a început cu o invitație la un Boot Camp care va avea loc la stadionul 02 din Londra. Nu am nici o idee despre modul în care organizatorii au primit adresa mea, dar a sunat foarte interesant și banii au fost pe cale să facă o mare caritate. Biletele erau destul de scumpe și aș fi trebuit să stau cel puțin o noapte la un hotel, dar nu am putut rezista tentatiei, așa că am rezervat înainte de a-mi putea schimba mintea.

Toate acestea s-au întâmplat în august anul trecut și încă sunt pe un nivel ridicat. Lucrul ridicol este că nici măcar nu aveam un calculator în acel moment. Inutil să spun că am fost la magazinul de PC-uri în câteva zile. Am fost atât de inspirat de ceea ce majoritatea acestor “Gurus” ne-a spus că nu am putut aștepta să încep. A existat o problemă financiară, deoarece nu aveam bani în numerar și toți își vindeau expertiza la un preț ridicat, dar în nevinovăția mea m-am gândit că voi putea să lucrez cum să câștig bani online.

Am început să caut informații pe internet și în curând eram pe câteva liste ale popoarelor. Odată ce ați dat afară adresa dvs. de e-mail, acest lucru se întâmplă. Abia aștept să-mi pornesc computerul dimineața pentru a vedea ce era în căsuța mea primită.

La început am citit tot ce mi-a venit! Am completat toate casetele de înscriere, astfel încât numărul de e-mailuri a crescut rapid. Curând a devenit evident că există atât de mulți oameni acolo, toți încercând să mă convingă că programul lor era cel mai simplu și mai bun mod de a se îmbogăți rapid. Cum aș putea să știu care, dacă este cazul, să aleg?

Articole Similare:   Sfaturi pentru a face bani online cu programul de afiliere

În timp ce încercam să mă contrazic, am primit un telefon de la un om canadian fermecător, care ma asigurat că, cu o școlarizare personală zilnică, compania lui ar fi în curând să-mi fac bani online. Cumva ma convins să mă despart cu o mare sumă de bani, care nu a fost rambursabilă și am fost înscris!

Ei bine, am urmat cursul și am muncit foarte greu pentru următoarele câteva săptămâni. Mi-a fost deosebit de dificilă, pentru că nu aveam cunoștințe tehnice. Nici nu știam cum să copiez și să lipesc când am început, dar m-am luptat. La sfârșitul zilei am fost în datorii și am reușit să vând doar patru dintre cărțile electronice pe care le scrisesem și le-am cumpărat în suma totală de aproximativ 20 de dolari.

Cu siguranță nu aș recomanda acest curs nimănui. Există o mulțime de produse mult mai ieftine pentru a fi găsite care vă vor învăța toate tehnicile și abilitățile necesare pentru a începe marketingul online.

Chiar nu cred că este posibil ca un începător să se îmbogățească peste noapte sau chiar pe o perioadă mai lungă de timp. Există câteva scheme simple simple care pot fi implementate de oricine fără cheltuieli mari și care ar putea să vă facă puțin bani pentru a vă îmbunătăți abilitățile de calculator. Cele mai multe dintre aceste programe pot fi găsite la un cost foarte scăzut, care este rambursabil dacă decideți că nu este pentru dvs. Dacă nu există nici o garanție, vă sfătuiesc să vă gândiți foarte atent înainte de a cumpăra ceva. De asemenea, veți găsi că odată ce v-ați angajat să cumpărați un produs, vânzătorul va încerca imediat să vă convingă să faceți upgrade sau cumpărați alt produs în același timp. Am constatat din experiență că majoritatea acestor extra sunt inutile. Nu aveți nevoie de o supraîncărcare a informațiilor în acest stadiu. Doar încercați să aflați câte un lucru la un moment dat.

Articole Similare:   Deci, ce ia de a face bani online în timpul liber?

În cele din urmă, nu renunță la slujba de zi! Mult noroc cu eforturile voastre.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge