Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Greșeli de a face bani online

/
/
/
16 Views

Știu că mă ținea de aproape doi ani înainte să văd în sfârșit. Nu trebuie să luați atât de mult timp. Aflați din greșeala mea astăzi și reușiți.

Am vrut să titlu acest articol Ultimul secret pentru succesul tău online. Dar bănuiesc că nu mulți oameni ar crede cu adevărat această afirmație. Așa cum am vrut ca mulți oameni să învețe din acest lucru posibil, m-am stabilit pentru un titlu mai puțin atrăgător, dar mai credibil.

Consider ceea ce am descoperit secretul final nu pentru că nu îl puteți găsi oriunde. Poti. De fapt, mulți oameni de succes vorbesc despre asta destul de deschis.

Eu o consider un secret pentru că mi-a trebuit aproape doi ani să descopăr online. Mă privea chiar în ochii tot timpul, totuși nu puteam să văd. În ceea ce mă privește, era ascuns de mine.

Apoi, după doi ani de luptă pentru a face orice venit decent pe internet, a sosit timpul pentru o căutare profundă a sufletului.

Mi-am avut spatele la perete: era fie să-l întorci și să începi să câștigi bani online, fie să te întorci la vechea mea carieră. Pentru o vreme am considerat de asemenea vânzarea uneia dintre casele noastre, însă soția mea și cu mine am decis că aceasta a fost o idee proastă. Vânzarea unei case nu va rezolva problema mea. Mi-ar prelungi agonia online.

Ceea ce aveam cu adevărat nevoie era să descopăr ceea ce făceam greșit în ultimii doi ani și să-l schimb. În caz contrar, eram destul de pregătit să mă întorc la cariera mea de programare de succes a computerului. (Dar nu mi-a plăcut ideea de a lucra pentru altcineva.)

Articole Similare:   Efectuarea de bani online - Sfaturi pentru a vă ajuta să câștigați mai multe Verzii!

Nu mi-a luat mult timp să descopăr ce făceam greșit. Și asta mă aduce la secretul final:

LASER FOCUS

Dacă ați încercat să câștigați bani online și nu ați avut mare succes, probabil vă puteți referi la câteva dintre următoarele.

În timp ce mă aflu încă la serviciul meu vechi, am descoperit lumea marketingului online. Era foarte entuziasmat de posibilitățile.

Am făcut niște cercetări și am investit în ceea ce am considerat cea mai bună carte electronică pe această temă.

Câteva luni mai târziu, când a apărut ocazia (sau așa m-am gândit la acea dată), am decis să devin un marketer online cu normă întreagă. De asemenea, am decis să se specializeze în marketing afiliat.

M-am aplicat cu adevărat în primele două luni.

Apoi am descoperit o altă mare carte despre marketingul afiliat. A cumpărat-o.

Apoi am descoperit acest instrument minunat care te-ar ajuta nu numai să creezi site-uri de afiliere foarte interesante, ci și să-ți spui ce trebuie să schimbi pe fiecare pagină pentru a fi optimizat pentru motoarele de căutare.

Mi-a plăcut foarte mult ideea, așa că am cumpărat instrumentul.

încet, dar sigur, eram din ce în ce mai confuz. Ce guru trebuie să urmez? Toate cele trei abordări au funcționat. Dar a trebuit să știu care a lucrat mai bine (sunt foarte analitice prin natura lor) … În loc să-l urmez, am început să le urmăresc pe toate.

Mi-am pierdut atenția. Pe măsură ce mi-am pierdut atenția, traficul motorului meu de căutare a încetat să crească. Pe măsură ce traficul meu a încetat să crească, venitul meu a încetat să crească. Am început să devin din ce în ce mai frustrat și am căutat alte modalități “mai bune” de a face bani online.

Articole Similare:   Faceți bani online luând sondaje

Apoi am descoperit că un alt comerciant afiliat a avut destul de succes cumpără anunțuri pe Google. Trebuia să aflu cum. A cumpărat și cartea electronică 🙂

A început să se înrăutățească de aici încolo.

Pe ​​parcursul a puțin mai mult de un an, am reușit să cheltuiesc mii de dolari pe diverse ebook-uri și cursuri de marketing pe Internet. Majoritatea au fost foarte bune. Întotdeauna fac o cercetare aprofundată și rareori sunt destul de nefericită să cumpăr gunoiul (deși se întâmplă ocazional).

Problema nu a fost cu materialele pe care le-am cumpărat, problema era că nu le-am aplicat pe niciunul dintre ele suficient de lung pentru a vedea rezultatele complete.

Nu am urmărit pe niciunul dintre experți suficient de mult pentru a-mi da o șansă de luptă. Eram prea distras. Pe scurt, mi-a lipsit FOCUS.

Afilierea pe piață este una dintre cele mai mari oportunități pe fața Pământului. Și așa sunt și zeci de alte metode de a face bani online. Motoarele de căutare răsplătesc cu trafic liber acelea care se aplică cu sârguință. Da, puteți face bani cu Google AdWords, dacă rămâneți cu el și studiați-l destul de greu.

De ce ți-am spus toate astea?

Cu siguranță nu-mi face nici o satisfacție să vorbesc despre eșecurile mele. Singurul motiv pentru care am vrut să fac acest lucru este să vă fac să știți ce faceți probabil greșit.

Te rog să înveți din greșelile mele. Viața este pur și simplu prea scurtă pentru a face toate greșelile.

Vreau să te salvez luni sau ani de frustrare. Odată ce ați risipit timpul, a dispărut pentru totdeauna. Să nu mai vorbim de costul financiar și emoțional.

Articole Similare:   5 principalele greșeli care opresc bloggeri de a face bani online

Ai nevoie de FOCUS. Nu doar orice tip de focalizare. Dacă vă uitați la un bec de 40 Watt, tot ce vedeți este o lumină frumoasă, moale, probabil nu suficient de puternică pentru a lumina corect o cameră de dimensiuni medii. Dar luați aceleași 40 de wați și scoateți-l dintr-un pistol cu ​​laser și ceea ce veți descoperi este că acest fascicul de lumină FOCUS poate să taie obiecte diverse cum ar fi un cuțit care poate tăia hârtia. Wow. Aceeași cantitate de energie, focalizare diferită. LASER FOCUS.

Focus înseamnă a face un singur proiect la un moment dat.

Focalizare înseamnă aducerea proiectului dvs. în curs de desfășurare înainte de a vă îmbarca pe altul.

Concentrația înseamnă că nu mai cumperi nici o nouă carte electronică sau script PHP care iese – pe care de multe ori o faci din teama de a pierde.

Focalizare înseamnă dezabonarea de la toate ezinele, cu excepția uneia sau a două pe care le considerați absolut cele mai bune pentru situația dvs. particulară.

Focalizarea înseamnă că nu ți-ai pierde timpul navigând în plasă. Cel puțin nu până când toate sarcinile dvs. pentru zi sunt finalizate (și chiar și atunci trebuie să puneți o limită de timp strictă pe ea).

În ziua în care îți recâștigi concentrarea, viața ta se va schimba. A mea are.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge