Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Google: AdSense, AdWords

/
/
/
140 Views

Care sunt două dintre cele mai simple căi de a face bani online? Google AdSense și Google AdWords. Am să discut despre ce sunt și cum poți profita de serviciile lor puternice

Mai întâi de toate, trebuie să înțelegi că nu este vorba despre o schemă de îmbogățire rapidă și că nu te poți îmbogăți repede fără efort suplimentar. Amintiți-vă, dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că este!

1. Google AdSense

Google AdSense este o modalitate gratuită și simplă prin care site-urile web să facă niște bani în plus în timp ce afișează anunțurile Google undeva pe paginile site-ului lor. Am văzut cu toții acele anunțuri text albastre de legătură pe aproape fiecare site la care am fost, bine, asta este Google AdSense la locul de muncă. Veți fi plătit pentru afișarea anunțurilor Google direcționate pe site-ul sau pe blogul dvs. Există o mulțime de informații despre cum să utilizați în mod eficient aceste anunțuri pe site-ul dvs., dar conceptul de bază este simplu. Trebuie doar să vă înscrieți pentru un cont prin Google AdSense și să aveți un site web sau un blog propriu pentru a posta anunțurile.

2. Google AdWords

Google AdWords oferă publicitate cu plată-pe-clic (PPC) și publicitate orientată pe site, atât pentru anunțurile text, banner, cât și pentru anunțurile bogate. AdWords este utilizat pentru publicitate. Agenții de publicitate selectează cuvintele care ar trebui să declanșeze anunțurile și suma maximă pe care o vor plăti pe clic. Când un utilizator caută motorul de căutare Google, anunțurile pentru cuvintele relevante sunt afișate ca “link-uri sponsorizate” în partea dreaptă a ecranului. Cu multă muncă puteți să faceți publicitate site-ului dvs. sau altor persoane ca afiliat prin Google AdWords. Cu cât aveți mai mult trafic, cu atât veți avea mai multe oportunități de a face bani.

Articole Similare:  TOP site-uri pentru a obține Likes/Subscribes/Comments pe Rețele de Socializare
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge