Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Ghid simplu pentru a face bani online cu Fiverr

/
/
/
15 Views

Dacă vrei cu adevărat să faci bani online cu Fiverr.com, evident, trebuie să știi câteva principii de bază. Voi împărtăși cu voi câteva dintre ele pe care le folosesc pentru a avea succes.

1. Decideți ce să vindeți. Înainte de a decide ce să vindeți, poate doriți să vă gândiți la raportul efort / preț. Prețul unic pe Fiverr.com este setat la $ 5, $ 1 pentru Fiverr.com și PayPal și $ 4 pentru tine. Dacă petreceți prea mult timp în a face și a oferi un concert Fiverr, nu veți avea niciodată succes și niciodată nu veți putea face bani reali online cu Fiverr.com.

Mulți oameni se străduiesc să facă bani online pe Fiverr.com folosind o oră de lucru, scriind o melodie, făcând un logo sau făcând un film pentru 4 USD. Aceasta nu este o abordare bună, este o perioadă limitată într-o singură dată zi și dacă lucrați o oră pentru 4 dolari atunci banii maximi online cu Fiverr.com sunt de 4 USD pe oră și acest lucru nu este cu adevărat un succes.

Pentru a face bani online cu Fiverr.com, trebuie să vinzi lucruri care pot fi pregătite și livrate în 10 minute, ca un raport care este necesar pentru a scrie în câteva ore, dar după care poți să-l vinzi peste și din nou fără o muncă suplimentară.

2. Titlul este cea mai importantă parte a anunțului dvs., nu trebuie să fie lungă sau excesiv de descriptivă, iar rolul său este doar acela de a face pe utilizatori să facă clic și numai acest lucru. Păstrați în titlul dvs. ideea principală, bunurile sau serviciul pe care trebuie să le vindeți și nu scrieți mai multe detalii în titlu.

Articole Similare:  Cea mai buna curenta de bani online pentru a face afaceri disponibile

Nu este titlul care face ca oamenii să cumpere, ci conținutul, așa că încercați să fiți exacți și nu descriptivi și faceți un singur pas la un moment dat și scrieți un titlu corespunzător care face ca oamenii să dorească să facă clic și să privească conținutul din interior .

3. Utilizați imaginea potrivită pentru anunțul dvs. Imaginea este importantă și trebuie să se potrivească cu ceea ce trebuie să vindeți. De exemplu, dacă vindeți un raport despre Twitter, puneți o imagine cu Twitter albastru pasăre, acest lucru va atrage oamenii să cumpere concertul dvs., deoarece este o îndrumare vizuală despre ceea ce trebuie să vândă – ceva despre Twitter. Nu supraîncărcați culoarea, încercați să folosiți culori strălucitoare, dar nu excesiv, pentru ca imaginea dvs. să arate profesională.

4. Cum se face ușor pentru oameni să te cunoască. Aveți un număr limitat de anunțuri de făcut, dar este ușor să le editați dacă nu primiți numărul corespunzător de vizualizări. Cu toate acestea, ar trebui să apară doar o singură dată în concerte recent făcute pentru a menține atenția oamenilor. Dacă sunteți în măsură să faceți și să livrați rapid o muncă de calitate, concertele dvs. vor deveni recomandate, ceea ce va însemna în prima pagină și toată lumea vă va cunoaște astfel încât veți putea face bani reali online cu Fiverr.com

5. Cum să păstrați poziția dvs. pozitivă Calitatea muncii dvs. și cât de repede vă dați locul de muncă este factorii cei mai importanți pentru a avea un rating frumos și pentru a face bani online cu Fiverr.com. Totuși, păstrați-vă în minte faptul că, dacă primiți o feed-back rău, nu fi dezamăgit, puteți întotdeauna să vă măriți ratingul cu noi concursuri de calitate.

Articole Similare:   Bani ușori la roata ruletei

6. Cum sa faci totul simplu Dacă vă gândiți bine, este o pierdere de timp pentru a vă oferi munca, chiar dacă petreceți doar 10 minute pentru fiecare lucrare. Și aveți întotdeauna posibilitatea de a externaliza să mergeți la Elance de exemplu și să angajați un asistent pentru câteva ore. Este simplu să angajezi pe cineva pentru o mică sumă de bani, de exemplu 10 dolari pentru a termina toate comenzile tale. Acest lucru vă va permite, să vă semi-automatizate de lucru și veți fi în măsură să facă mai mulți bani reali on-line.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge