Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Fake-uri de făcut bani online: 5 expuși!

/
/
/
14 Views

Fake-urile de a face bani online sunt cele mai necinstite și disprețuitoare modalități de a ne înșela indivizii greu de muncit – aceste reprezentări necinstite ale unui produs sunt asemănătoare cu furtul de lumină de zi și îi detest cu o pasiune.

Cum să faci un ban cu bani online

1. Câștiguri false

• Am văzut toate lansările de produse care vă spun că puteți face sume ridicole de bani într-o zi sau săptămână. Apoi, vânzătorul produsului vă arată capturi de ecran ale câștigurilor revendicate.

• Iată un sfat pentru a determina dacă veniturile pot fi false. Dacă persoana care vinde produsul nu afișează browserul URL din Clickbank unde ar trebui să vedeți “https //” la începutul adresei URL, atunci ei încearcă în mod evident să ascundă ceva, prin faptul că omiteți https // // “nu poți fi sigur că site-ul este sigur

Un alt mort da-i că câștigurile sunt false este dacă în videoclipul pe care îl urmăriți, persoana nu poate face clic pe un alt meniu din cadrul Clickbank, atunci probabil că a manipulat capturile de ecran

Cu siguranță nu spun că dovada câștigurilor este irelevantă atunci când vă gândiți să cumpărați un produs, trebuie doar să știți că așa-numita dovadă nu poate fi întotdeauna adevărată.

2. Fals Marturii

este foarte ușor să falsificați mărturiile – există site-uri web în care puteți plăti o persoană de doar 5 dolari pentru a vă oferi o mărturie video live. Desigur, aceste mărturii sunt false și necinstite. Scăderea

• Eu sugerez cu tărie că i f întâlniți un produs în care vânzătorul spune că există doar 250 sau 300 de exemplare disponibile, deci trebuie să cumpărați acum pentru a evita pierderea – nu cumpărați produsul.

Articole Similare:   Locuri de muncă plătite online

• Pentru a vă proteja de această plângere falsă, vă recomandăm să vă îndreptați către Clickbank și să verificați gravitatea produsului – acesta vă va arăta câte copii ale produsului au fost vândute. În cazul în care gravitatea se spune 800 și vânzătorul spune că există doar 250 de exemplare de vânzare, atunci acest lucru ar trebui să ridice un steag roșu mare pentru tine să stați departe de acest produs online de fals produs de fals.

4. Povestiri fake-to-Riches

Ca și mine, sunt sigur că trebuie să fi venit peste grămezi de băieți și fete sărace care trăiesc pe străzi … blah blah blah … și apoi brusc el sau ea găsește o glitch, o lacună sau un cod secret care le-a făcut acum milionari. Da, sigur!

Cele mai multe dintre aceste povestiri sunt minciuni totală și sunt concepute de copywriteri inteligenți pentru a te ademeni în – nu ia momeala.

5. Informațiile înșelătoare despre produs

Trebuie să recunosc că, în primele zile de pe Internet Marketing, am căzut pentru multe dintre aceste afirmații false – am cumpărat produse care mi-au spus ce nu fac, dar nu ceea ce produsul (numită și cumpărarea unei “copii orb”). Un alt mod în care acționează acești oameni necinstiți și lipsiți de scrupule este că vă spun un lucru în scrisoarea de vânzări și când obțineți produsul nu este nimic de genul celor afirmate în scrisoarea de vânzări. De asemenea, trebuie să cumperi upsells pentru a obține produsul rulează!

Aceasta nu este în niciun caz o listă completă a falsurilor de bani online – acestea sunt primele 5 cărora le-am scăpat și am pierdut bani.

Articole Similare:   Cale legitimă de a face bani online

Nu vreau să vi se întâmple așa, vă rog, învățați din greșelile mele!

Cu plăcere.

Libby Kalis

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge