Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani prin vânzarea produselor dvs. online

/
/
/
13 Views

Dacă vindeți produse deja off-line sau doriți să începeți de la zero și să vindeți produse online. Există câteva modalități ușoare de a face acest lucru care nu vă va costa mult timp sau bani. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți este să faceți publicitate. Nu contează dacă stați într-o cameră aglomerată cu 10.000 de persoane. Dacă nu faceți publicitate și spuneți-le ce vindeți, șansele nimănui nu sunt să cumpere nimic de la dvs., ca să nu mai vorbim de întrebări interesate.

O mulțime de oameni cred că doar pentru că toată lumea știe sau ar trebui să știe ce este un prăjitor de pâine este că acest lucru înseamnă că nu trebuie să faceți publicitate. Acest lucru nu este deloc adevărat. Dacă vreți să faceți publicitate și să vorbiți mai mult despre asta, deoarece aproape toată lumea știe ce este sau deține unul. Ce este atât de special în privința dvs.? Pe de altă parte, dacă vindeți un producător de mini mudgamagment, va trebui să lucrați din greu pentru a face publicitate, deoarece nimeni nu știe ce este un producător de mudgamagment mini!

Asigurați-vă că construiți un imperiu ca să spunem așa. Vinde ceva ce va vinde. Creați un site web. Faceți-o interesantă. Puteți vinde produse de pe site-ul dvs. sau încercați să le vindeți pe site-uri precum eBay sau Amazon. Puteți să vă vindeți cu ușurință produsele pe aceste site-uri pentru o anumită sumă de bani și să cheltuiți câțiva dolari pentru anunțuri plus comisioane. Dacă cheltuiți chiar și 100 de dolari pentru a publica acest produs o dată pe lună și faceți 10.000 $ prin acest lucru, atunci acei sute de dolari se vor simți ca niște schimbări. Nici macar nu conteaza. Deci, ia în considerare și acest lucru, taxele dvs. de publicitate și profitul. Pe de altă parte, dacă cheltuiți 100 $ și faceți zero dolari. Nu eșecul său. Procesul și eroarea. Nu renunta! În schimb, modificați puțin anunțul sau prețul.

Verificați piața locală. Vezi ce altcineva îți vinde produsul, încercați un instrument de cuvinte cheie de cercetare eBay pentru a vedea ce utilizează concurentul dvs. pentru cuvintele cheie. Căutați pe alte site-uri și alte companii pentru a vedea cât este de mult produsul dvs. de vânzare, cât de mult se încarcă pentru transportul maritim și împiedicarea, sunt acestea inclusiv imagini? Ștela lor de publicitate sună atât de bine, vrei să cumperi același produs pe care îl vând? Acestea sunt lucrurile pe care va trebui să le priviți dacă doriți să vă vindeți produsul online și să aveți succes.

Articole Similare:   4 pași pentru a face bani online fără un site web
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge