Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani online ușor cu această metodă de lucru de la domiciliu

/
/
/
13 Views

Doriți să aflați cât de ușor este să câștigați bani online? Dacă sunteți un începător sau chiar experiență și căutați într-adevăr o metodă reală de a face niște bani serioși online zilnic 7 zile pe săptămână, care lucrează doar 15 minute pe zi, continuați să citiți …

Cu această metodă pe care o voi dezvălui daca lucrati si puneti in efort, puteti ajunge la o suma semnificativa de venituri zilnice. Potențialul venitului poate fi nelimitat!

Vă recomandăm să faceți acest lucru și să lucrați cu cel puțin 15 minute de două ori pe săptămână pe el doar pentru a fi consecvenți și pentru a vedea banii în rolurile.

Această metodă include includerea propriului dvs. site care va fi foarte bine direcționat trafic care va veni de pe tot parcursul internetului. Majoritatea traficului de pe Facebook, Instagram și YouTube. Asta e truc … să folosești toate site-urile populare pe care le întâlnesc masele.

Oricum .. aici este pentru cei care doresc să facă efectiv primul lor dolar cu ceva care este garanția de a lucra. Veți avea nevoie de următoarele:

1. Aveți nevoie de un nume de domeniu,
2-Aveți nevoie de un furnizor de gazduire
3-Trebuie să faceți cercetare de cuvinte cheie
4- Trebuie să creați un site web
și widget-uri
6-Trebuie să adăugați conținut cu valoare
7-Trebuie să adăugați anunțul de afișare și oferta afiliată paginilor
cel puțin, trimiteți publicitate PPC (opțional, veți banca pe traficul liber oricum)

Acum știu ce vă gândiți .. arată mult! Nu într-adevăr … Majoritatea celor 9 pași durează mai puțin de 5-10 minute cel mai mult pentru a configura și odată ce ați terminat .. singurul lucru care contează este de a păstra trimiterea de trafic, care este partea cea mai ușoară.

Articole Similare:  A face bani de la domiciliu prin Freelancing

Majoritatea dintre voi aici vor putea să înțeleagă pașii im sure. Există într-adevăr un ghid detaliat cu pas cu pas cum să setați totul complet cu ilustrații și capturi de ecran și tutoriale care să vă arate de la zero cum să faceți acest lucru. Este disponibil pe magazinul Amazon Kindle, pe care îl voi împărtăși la sfârșitul acestui articol, deci asigurați-vă că ați ales acest lucru.

De fapt, unul pe care îl creați site-ul dvs. tot ce trebuie să faceți este să utilizați sursele de trafic pentru a obține vizitatorii. Site-ul dvs. va fi un blog în principiu. Fiecare post pe care îl faci ar trebui să aibă un titlu ochi de capturare și bine structurat pentru motoarele de căutare să-l ridice.

Încep să încep cu pasul 5, deoarece majoritatea oamenilor nu au nevoie de ajutor cu domeniul și partea de găzduire, dar dacă îți sugerez foarte bine să ai ghidul complet, vei primi tutorialul complet de la început până la sfârșit.

Deci, aici mergem .. Pasul 5 este necesar să generați bani din pagini cu pluginuri și widget-uri. Următoarele pluginuri sunt cele pe care le veți utiliza pe site-ul dvs. de blog.

A-Yoast SEO – vă permite să știți dacă dvs. SEO este bun pentru posturi
B- Popup sincronizare Facebook Page – blochează pagina dvs. de start forțând vizitatorii să faceți clic pe butonul “LIKE” pe pagina FB
Social bar – Ușor pentru vizitatorii dvs. să vă placă și să vă împărtășească conținutul
D- Comentarii sociale – Îți ușurează vizitatorii să comenteze sub comentariul tău din contul Fb

Articole Similare:   O modalitate foarte bună de a face bani online la domiciliu

Acum trebuie să faci următoarele după ce ai o funcție site / blog.

1. Trebuie să adăugați anunțul de afișare și oferta de afiliere în paginile
2. Înscrieți-vă pentru rețelele care plătesc. Eu folosesc affiliate AdSense și Amazon

Odată ce ați setat anunțul dvs. de afișare pe paginile care se joacă cu plasarea anunțului pentru a obține cea mai bună CTR (rata de clic)

Fiecare post pe care îl utilizați ar trebui să vândă ceva de la Amazon, vinde mai ales cărți legate de conținutul meu. Amazon este minunat deoarece majoritatea oamenilor au un cont amazon cu informațiile de pe cardul de credit deja stocate pentru a face achiziții rapide, astfel încât să fie o experiență prietenoasă pentru a face oamenii să cumpere mai ușor. În plus, este una dintre cele mai de încredere piețe online.

Acum, aici sunt modalități de a obține gratuit trafic orientat pe site-ul dvs.

Facebook – Vă veți alătura grupurilor populare FB legate numai de nișă și vă veți împărtăși postul cel puțin de două ori pe săptămână. Nu o împărțiți în fiecare zi pe care o va elimina și oamenii vor crede că sunteți un spammer și vă raportați la mods.

Instagram – Veți avea, de asemenea, o pagină Instagram pentru piața de nișă. Veți încărca imagini în funcție de nișă și folosind haștajele corecte pentru a conduce vizitatorii să le placă. Eu folosesc “citate” în imaginile mele împărtășesc și filigran fiecare imagine cu un link înapoi la postul despre care am scris despre.

YouTube – Folosiți un software de editare video și clipuri combinate, pe baza nișelor mele și a subiectului pe care sunt posturile dvs. de blog. Fără a împărtăși informațiile complete din videoclipuri, faceți doar un teaser video în acest fel, vizitatorii dvs. vă vor verifica site-ul după ce vor obține mai multe informații despre ceea ce au vizionat. Redirecționarea acestora cu un link este în descrierea fiecărui videoclip.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online prin intermediul comerțului electronic

Facebook Page – Da, aveți nevoie de o pagină și un grup de Facebook, de asemenea, pe baza nișelor dvs. – În cele din urmă acest lucru va fi creat și când traficul va crește dramatic. Atunci când o pagină FB are o mulțime de “LICENȚE” sunteți recunoscut ca o autoritate în ceea ce postați.

CONCLUZII
Pentru a înțelege cum funcționează aceasta, va trebui să o configurați. Poate arata ca o metoda de baza, dar intr-adevar nu o vezi cat de eficienta este atunci cand este pusa la lucru. Există mulți factori care fac acest lucru așa cum veți vedea în ghidul complet. Obțineți ghidul de astăzi pe Kindle, care va fi disponibil numai pentru o perioadă limitată de timp. Aceasta este o valoare pe care nu o veți găsi în altă parte, fiind o metodă inestimabilă dezvăluită în întregime.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge