Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani online scriind + Real Writing Jobs Review

/
/
/
19 Views

Ca și scrierea? Dacă aveți abilități decente de scriere, atunci este posibil să faceți un venit suplimentar de partea dvs., scriind articole online! Scriind o carte sau articole de ziar nu sunt singurele locuri de muncă pentru scriitori în aceste zile. Oamenii sunt mereu în căutare de informații în aceste zile, și există sute de site-uri dedicate doar despre orice subiect vreodată.

Informațiile se găsesc pe site-uri web, iar site-urile respective sunt create de persoane care studiază temeinic subiectul la îndemână pentru a crea un site web de înaltă calitate. Majoritatea proprietarilor de site-uri web nu creează conținutul în sine, totuși, în cazul în care intrați. Oamenii caută mereu pe altcineva să cerceteze și să scrie informațiile pentru ei, ceea ce înseamnă că există într-adevăr un număr nesfârșit de locuri de muncă disponibile pentru dvs. online, cu nenumărate locuri pentru a le găsi.

Un loc bun pentru a începe ar fi un site cunoscut sub numele de Fiverr. Fiverr este un site web în care oamenii îndeplinesc sarcini specifice pentru cinci dolari, deși, în cele din urmă, veți obține trei dolari și optzeci și doi cenți, astfel încât să fie sigur că ia în considerare acest lucru. Efectuați o căutare simplă pe articolul scris și setați filtrul la cel mai popular în primul rând. Procedând astfel, veți vedea exact ceea ce căutați și veți putea crea un serviciu care merită privit. Bineînțeles, concurența este dificilă pe Fiverr, așa că veți face publicitate în altă parte, cum ar fi rețelele sociale, pentru a obține câteva vânzări inițiale. Crearea unui videoclip scurt și încărcarea acestuia în cadrul concertului dvs. vă vor ajuta, de asemenea, să vă observați serviciul. Pentru video, faceți doar o prezentare scurtă despre ceea ce veți oferi și nu uitați să menționați că este exclusiv pentru Fiverr.

Site-urile de freelancing reprezintă un alt traseu pe care îl puteți lua. Există o mulțime de locuri de muncă disponibile pe site-uri independente, cum ar fi Freelancer sau Odesk, dar nu se aplică doar la oricare dintre ele, deoarece este posibil să aveți un număr limitat de ori puteți aplica într-o singură zi. Asigurați-vă că ați completat extensiv profilul pentru a vă crește șansele de a fi aleși pentru această activitate. Din păcate, există mulți oameni care caută articole neclare, așa că fiți precauți. În opinia mea, cel mai mic lucru pe care ar trebui să-l faceți este de 1/100 de cuvinte, dar, desigur, valoarea unui dolar ar putea valora mult mai mult în țara dvs., precum și faptul că este posibil să trebuiască să faceți mai mult pentru mai puțin pentru a începe în comunitatea independentă.

Articole Similare:  CopyNProfit! Modul perfect de a face bani online

Textbroker este probabil cea mai bună opțiune pentru cei care încep. Acest site este în esență o tablă de locuri de muncă în care titlurile articolelor sunt listate și alegeți cel care vă place cel mai bine. Când vă alăturați, va trebui să faceți un simplu test de articole pentru a determina nivelul de scriere. Nivelul 3 este de bază și veți începe la 1/100 cuvinte, dar dacă ajungeți la nivelul 2 nu vă faceți griji, ca și în cazul unei mici practici, veți ajunge la nivelul 3 în cel mai scurt timp. Asigurați-vă că ați citit-o și verificați-vă gramatica, deoarece Textbroker va verifica fiecare articol pe care îl scrieți.

Site-urile de membru sunt o altă opțiune populară. Aceasta este singura metodă pentru găsirea articolelor care costă bani, dar nu va trebui să vă faceți griji atât de mult despre concurență și articolele sunt mult mai interesante pentru a scrie decât pe Textbroker. Serviciul cel mai notabil este Real Writing Jobs, care este cel mai bun site de membru al articolului pe care l-ați putea alătura. Desigur, apartenența la buget este de așa natură încât va trebui să scrie un pic pentru a plăti prima taxă de membru, dar cu siguranță veți câștiga profit în cel mai scurt timp. Este cel mai simplu mod de a începe să scrieți online. Dacă sunteți interesat (ă) de această opțiune, consultați recenzia mea video despre serviciul de pe linkul de mai jos. Voi merge mai profund în cazul în care este potrivit pentru dvs., precum și enumerați avantajele și dezavantajele.

Cu atât de multe opțiuni, nu ai cum să nu reușești să găsești câteva scrieri de scris. De asemenea, puteți să vă creați propriul site, să creați un serviciu pe un forum, să faceți publicitate pe site-ul Craigslist, să vă vindeți serviciul pe eBay, să încercați să vă înscrieți pe site-uri asemănătoare cu Fiverr, să contactați direct proprietarii de site-uri informative și, probabil, mult mai mult pe care nu l-am enumerat nici măcar nu m-am gândit. Dacă doriți să fiți scriitor, locurile de muncă sunt disponibile, tot ce trebuie să faceți este să luați măsuri și să scrieți!

Articole Similare:   Bani monetari cu eBay!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge