Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani online rapid

/
/
/
16 Views

Cele mai multe sosiri noi pentru marketing pe Internet și afaceri pe Internet, în general, doresc să facă un buck rapid și ei toți cred că se va întâmpla OVERNIGHT!

Ei bine, îmi pare rău, dar nu se întâmplă sau toată lumea și Granma lor ar face-o corect?

O afacere pe Internet este o afacere reală la fel ca o afacere offline “mortar de cărămidă”.

Pentru a începe această afacere nouă, TREBUIE să înțelegi cum funcționează întregul lucru sau vei eșua. Majoritatea oamenilor nu iau timp să învețe aceste chestiuni fundamentale, totuși, și doar să se gândească dacă prin intermediul unui site web cu unele produse curate oamenii vor veni și să-l cumpere! WRONG, WRONG, WRONG!

Știu asta pentru că am căzut pentru același lucru. Am cumparat un golf “plin de rahat” pentru ca eram naiv si m-am gandit “Hei, golful e popular, daca am un site de golf, oamenii il vor gasi si-mi vor cumpara ebook-ul”

Ei bine, formați-vă greșelile. Nu numai că mi-am irosit banii, ci și timp prețios!

Există chiar și o mulțime de modalități legitime excelente de a face bani online, care vor continua să facă bani online pentru ani și ani în următorii ani și unul dintre cei mai buni și cei mai legitimi pe care l-am găsit este să vindeți fotografii, da, m-ați auzit dreapta, fotografiile!

Imaginile și într-adevăr video reprezintă o mare parte a afacerilor online, gândiți-vă. Câte site-uri web și bloguri sunt de fapt acolo? Un GAZZILLION și toți au imagini și video pe ele. De unde iau acești oameni imagini?

Articole Similare:   Faceți bani cu Forex

Multe dintre ele vor folosi propriile lor imagini pe care le-au creat și unele ar putea fi din PLR sau site-uri de domeniu public, dar cele mai multe dintre aceste imagini gratuite sunt un pic “ifffy”, deci dacă nu vreți să riscați să obțineți spanked folosind cineva elses imagine protejată prin drepturi de autor, accesați site-uri precum ishack și istockphoto unde puteți descărca imagini pentru un preț și utilizați totuși cum vă place.

Pun pariu că vezi o mulțime de exemple de acest lucru în fiecare zi fără să-ți dai seama!

* Femeia de pe laptop cu brațele întinse cu bucurie
* Fata superba blondă de call center cu setul cu cască pe.
* Băieții cu pini care pun plicuri împreună

Acestea sunt plătite pentru imaginile pe care cineva undeva le primește de fiecare dată când se descarcă. Imaginile de zi cu zi pe care majoritatea oamenilor le iau ca atare și eventual ștergeți din camera lor pentru a face loc mai mult!

Frumusețea acestui lucru este că oricine o poate face și este GRATUIT să se încarce pe aceste site-uri YAY !!

Sper că acest lucru a aprins un foc în sus în spatele tău și te-a făcut să realizezi că există atât de multe căi neînregistrate on-line că nu va fi “ajustată” NICIODATĂ Există cu adevărat ceva pentru toată lumea!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge