Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Faceți bani online prin cumpărarea și vânzarea de nume de domenii

/
/
/
15 Views

Există multe modalități prin care oamenii pot face bani online. Cele mai multe modalități acceptate de a câștiga bani pe Internet sunt prin cumpărarea și vânzarea numelor de domenii. Denumirile de domenii sunt la prețuri scăzute și oferă un risc foarte scăzut de investiții, în comparație cu alte tipuri de investiții pe Internet. Atunci când investiți în nume de domenii, aveți ceva de oferit.

Cel mai oribil lucru care se poate întâmpla este cumpărați un nume de domeniu, care nu poate fi vândut. Dar, acest lucru este foarte neobisnuit sa apara pentru ca oamenii plaseaza valoarea in eforturile facute pentru a le monta.

Numele de domenii sunt necostisitoare si daca eforturile de a vinde numele de domeniu pentru venituri corecte nu reusesc, un preț inițial de achiziție

O cheie pentru a găsi realizări în cumpărarea și vânzarea numelor de domenii vine de la învățarea unei strategii adecvate și planuri în comerț. Dacă aveți conștientizare în ceea ce privește cumpărarea și vânzarea numelor de domenii, va trebui să investiți timp și bani în educarea dvs.

Ce face nume bun de domeniu

Un sufix este cel mai important lucru, cum ar fi .COM,. ORG și .NET sunt de departe cele mai populare. Alte domenii diferite, cum ar fi .WS, .FM, .TV, devin din ce în ce mai populare, deoarece sunt larg deschise. De exemplu, unde nu puteți obține DW.com, dar puteți să achiziționați DW.ws. Pentru că acum voi merge cu .COM, deoarece acestea sunt cele mai ușoare de a vinde.

Ar fi dorit vreun webmaster sau afacere

Întrebați manual această întrebare, dacă nu puteți spune imediat “Da”. nu-l cumpărați. Rețineți că este ilegal să înregistrați numele firmei sau o marcă comercială pe care nu o posedați. Acest lucru se spune “cyber-ghemuit” și legi puternice sunt acum în măsură să se ferească de acest lucru.

Articole Similare:   Cum să faci bani online Promovarea produselor altor persoane?

Shorter numele de domeniu mai bine. Acestea sunt cele mai strălucitoare și cele mai simple pe piață.

Când cumpărați un nume de domeniu

Rămâneți anonim

Atunci când cumpărați un nume de domeniu, este necesar să rămâneți anonim cum puteți toți modalitatea de a menține costul cât mai scăzut posibil. Numele de domeniu nu va stabili prețuri, astfel încât prețul numelui de domeniu ajunge în întregime din dezbaterile dintre cumpărător și vânzător

Nu dezvăluiți că stabiliți un site

Dacă numele de domeniu individual știe că intenționați să dezvoltați un site, în special un site comercial, prețul domeniului dvs. de domeniu va fi ridicat și veți plăti suplimentar la valoarea de piață pentru numele de domeniu

Nu dezvăluiți niciodată numele și informațiile dvs. personale

Este foarte ușor pentru cineva să învețe o mulțime de informații despre tine și despre situația ta financiară pe Internet. Deci, va fi un gând foarte bun de a face o altă adresă de e-mail bazată pe web pentru a efectua discuțiile dvs.

Concluzie

După cum puteți observa, cumpărarea și vânzarea de nume de domeniu este o modalitate foarte bună de a face bani. Este foarte simplă și o puteți realiza în mod obișnuit în timpul dvs. extins. Înscrieți-vă la Ebay.com sau Afternic.com și începeți să vindeți! Toate cele bune

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge