Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani online prin blogging pentru începători

/
/
/
8 Views

Efectuarea de bani online folosind Blogging-ul este cel mai simplu mod pe care l-am găsit de a face bani online pentru a începe. Când te uiți la asta, de exemplu, cum ar fi marketingul afiliat și vânzarea de produse, care poate părea un pic cam descurajant pentru noul venit, blogging-ul pare chiar mai ușor. Și cel mai bun lucru este că este liber să pornească. Acesta este un plus mare, deoarece nu puteți face greșeli, puteți face mai multe succese și mai mulți bani. Mai întâi, mergeți la unul dintre site-urile gratuite pe care le puteți utiliza pentru a crea un blog precum blogger.com și apoi pentru a vă crea un cont. Asa cum am spus ca acest lucru este total gratuit si nu dureaza mai mult decat se face pentru a va inscrie pentru ceva online.

Cu ceea ce ați făcut acum, puteți continua cu afacerea de a vă deschide primul blog. Accesați pictograma de creare a noului blog și va apărea o listă de șabloane de la care puteți alege. Alegeți unul pe care credeți că ar fi potrivit pentru blogul dvs. și când ați făcut clic pe continuați primul blog făcut.

Acum, asta se face, puteți trece la sarcina de a adăuga conținut la blogul dvs. Acum, când adăugați conținut, doriți să vă asigurați întotdeauna că conținutul este relevant pentru titlul și adresa web. Când adăugați conținut, dacă nu vă simțiți încrezător în scris sau nu aveți prea multe cunoștințe despre subiectul dorit, puteți oricând să copiați și să lipiți un articol de pe site-uri precum EzineArticles.com și articlealley.com.

Cu ceea ce ai făcut, acum ai ceea ce arată ca un blog frumos. Acum să începeți să faceți niște bani din ea. Modul de a face acest lucru pe blogger.com este simplu. În primul rând, trebuie să creați un cont Google AdSense. AdSense, dacă nu ați auzit de ea, este o companie care vă va plăti bani pentru a plasa anunțuri pe blogurile și paginile dvs. web, dar vă va plăti numai dacă cineva face clic pe acele anunțuri. configurarea unui cont AdSense poate dura 1-3 zile, așa că utilizați de această dată pentru a îmbunătăți conținutul blogului dvs. Odată ce este setat puteți merge pur și simplu la blogger și faceți clic pe pictograma monedă pentru blog-ul dvs. și va pune reclame relevante de-a lungul fie partea sau partea de jos a blog-ul dvs. Și acestea sunt elementele de bază.

Articole Similare:   Face bani online - Nu renunta
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge