Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Faceți bani online – imitați concurenții

/
/
/
10 Views

Dacă chiar vrei să faci bani mari în blogging-ul, trebuie să îndrăznești să concurezi cu concurenții tăi. Află cine sunt concurenții tăi. Nu vă temeți că le veți pierde. Nu ascultă ce spun alții că nu ar trebui să concurezi cu băieții mari și să fii doar un mic prăjit, să mergi pe o piață de nișă.

Vrei să te bucuri să le lași pe acei băieți mari să câștige toți banii mari în timp ce stai liniștit și nu faceți nimic? De unde știi că vei pierde când nu ai nici măcar o competiție? Dacă pierzi pentru că ai încercat, este altceva altceva altfel. Cel puțin ai încercat. Desigur, trebuie să fii înțelept și să îți planifici bine strategia. Nu intrați fără a analiza mai întâi concurenții. Toți suntem oameni și facem greșeli. Profitați de această slăbiciune umană pe care o au fiecare dintre concurenții dvs.

Dar unul dintre primii pași pe care îi puteți face este să-i imiți. Uitați-vă la ceea ce scriu pe blogul lor și încercați să o faceți mai bine. În mod normal, mă voi referi la Problogger ca pe un model de urmat. Voi lua note și fac lucruri pe care le spune cititorului să le facă și lucruri pe care le-a ratat. Este o competiție transparentă acolo. Dacă folosește un anumit design de blog, încercați să obțineți pe cineva care să proiecteze același lucru. Dacă folosește videoclipuri pe blogul său, folosește-l și pentru că îl folosește și este eficient. Cred că este modul în care oamenii se îmbunătățesc astfel încât să vă faceți un model de urmat astăzi!

Articole Similare:   Cum să câștigați bani online în 2010
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge