Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani online GRATUIT!

/
/
/
12 Views

Cred că ești un solicitant gratuit. Încercați să faceți bani de pe web și ați auzit că se poate face gratuit. Și ai dreptate. Poate și în acest articol vă voi explica cum sa făcut.

În primul rând, trebuie să înțelegeți că GRATUIT nu este întotdeauna cel mai profitabil. Mă voi întoarce la acel moment mai târziu, pentru a înțelege dinamica marketingului online.

… dar chestiunea este pe care o poți face bani online, fără a cheltui un ban .

Există ceva cunoscut sub numele de programe de afiliere . Acestea sunt gestionate de companii sau proprietari de produse și sunt absolut liberi să se înscrie. Funcționează așa. Înscrieți-vă pentru un program de afiliere al unui proprietar de produs și vă va oferi link-uri personalizate de urmărire. Aceste linkuri de urmărire sunt apoi utilizate de dvs. pe resurse gratuite (pe care le voi discuta într-o secundă) și atunci când cineva face clic pe link și efectuează o acțiune dorită pe cealaltă parte (cum ar fi efectuarea unei achiziții), atunci sunteți creditat cu comision!

Este total legal. Ca o chestiune de fapt … Amazon și eBay chiar are un program de afiliat!

Responsabilitățile pot fi foarte ridicate pentru anumite produse. Totul depinde de preț.
Există câteva rețele afiliate reci, care enumeră mii de produse și companii.
Printre acestea se numără:

1. Clickbank.com
2. CJ.com
3. ShareASale.com
4. Linkshare.com

… și multe altele!

Deci, unde promovezi aceste legături afiliate?

Este atât de ușor.

Iată o listă de locații pe care le puteți utiliza pentru a vă comercializa linkurile!

1. Articole directoare
Vă rugăm să rețineți că este posibil să nu utilizați link-uri de afiliere pe EzineArticles … va trebui să achiziționați un domeniu și să configurați redirecționare

Articole Similare:   Cum sa faci bani online folosind eBay

2. Forumuri în nișă
După ce vă înscrieți la forumuri, mergeți la zona de profil și adăugați o semnătură. Puteți avea link-ul afiliat în semnătură!

3. Bloguri gratuite
Puteți să vizitați WordPress.com sau Blogger.com și să creați un blog gratuit. Publicați informații valoroase despre pasiunea dvs. de zi cu zi și apoi produse legate de piață pentru cititorii dvs. în postările de pe blog!

4. Videoclipuri
Creați videoclipuri utilizând Windows Movie Maker și încărcați-le pe Youtube. Apoi adăugați linkul dvs. la caseta de descriere a videoclipurilor dvs.!

Cel mai bun pariu ar fi să construiești propriul site. Având site-ul dvs. propriu poate duce la MII de dolari în profit PURE.
Nu glumesc.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge