Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani online garantate

/
/
/
12 Views

Cea mai rapidă modalitate de a începe să câștigi bani online, fără bani, este vânzarea vechilor tale junk pe eBay. De ce junk? Și de ce eBay? Deoarece clienții eBay sunt influențați de prețuri. Oricine vin acolo caută o reducere plăcută. Deci, cum ar fi să veniți la o vânzare în curte grozavă pentru o afacere. Și ce găsești la vânzările curții? E drept, lucrurile pe care alții îl consideră gunoi, dar pot fi de folos pentru tine. Veți fi uimit de ce vând pe eBay. Am văzut vechile cărți de benzi desenate, electronice rupte, haine de copii folosite, filme cu adevărat vechi și mult, mult mai mult.

Eu, la fel ca tine, ați găsit acest lucru pe un blog cu puțin timp în urmă. Nu eram sigur la început. Dar faptul că nu necesită bani în față mi-a întărit încrederea. Așa că am adunat toate junk în jurul casei și am pus o licitație pe eBay pentru un manual vechi pe care aveam de gând să-l împotmolească dacă nu vânduse. Și ce știi tu? Acest manual a fost vândut pentru 60 de dolari. Dulce, un tip undeva este dispus să-mi plătească 60 de dolari pentru coșul meu. Am fost uimit și agățat. În termen de o săptămână sau cam asa ceva, am fost vândut și am făcut aproximativ 300.00 dolari pentru ceva despre care consideram că e gunoi. Cea mai bună parte a fost că am făcut totul de acasă, chiar din confortul canapelei mele.

Cum am făcut-o. Primul lucru pe care trebuia să-l cunosc era greutatea și dimensiunile obiectelor mele. Problema simplă de rezolvat. Am găsit vânzătorul pe eBay care a vândut un element identic și i-a cerut dimensiunile și așa mai departe și așa mai departe. A ordonat livrările gratuite de pe site-ul USPS. Puneți restul inventarului meu pe eBay. Și când am vândut un articol, m-am asigurat că l-am expediat ASAP + livrat cu un număr de confirmare pentru a vă asigura o livrare sigură și pentru a evita orice probleme cu cumpărătorul. Am imprimat etichetele mele de expediere online prin intermediul site-ului USPS și prin PayPal. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să programați o preluare de pe site-ul operatorului de transport.

Deci este nevoie de doar câțiva pași simpli pentru a urma:

Articole Similare:   Cum să începeți să faceți bani online

1. Comandați consumabile de pe site-ul Web USPS.
2. Puneți inventarul pe eBay.
3. Când articolul se vinde, asigurați-vă că îl expediați cât mai repede.
4. Imprimați etichetele dvs. de expediere din contul dvs. PayPal.
5. Trimiteți articolele dvs. cu un număr de confirmare.
6. Programați un pachet de preluare de pe site-ul USPS.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge