Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani online cu studiourile eHow și Demand

/
/
/
28 Views

Dacă sunteți un scriitor independent și sunteți în căutarea pentru o modalitate de a rupe în scris pe Internet, eHow este o modalitate foarte bună de a începe și de a face bani online câștiga niște bani în plus.

eHow nu vă plătește în față pentru articolele dvs., acestea își bazează plata pe clicurile pe care le generează articolele dvs. În unele zile poți să faci câteva cenți iar în alte zile poți să faci câteva dolari. Scriitorii eHow care tind să facă cele mai multe bani sunt cei care au timp să scrie o mulțime de articole la un moment dat și scriitori care se concentrează pe scrierea conținutului lor pentru a atrage motoarele de căutare concentrându-se pe cercetătorii de cuvinte cheie și tactici SEO. Nu m-am concentrat pe niciunul dintre aceste lucruri și considerând că am doar 20 de articole postate pe care le fac cam 10 dolari pe lună. Daca as fi vrut sa ma concentrez pe scrierea mai mult pentru eHow stiu ca pot face mai mult, dar acum incerc sa gasesc un mod in care pot face bani online, asa ca nu ma ajuta doar pe mine insumi, ci pe altii pe drum.

Aceasta este o modalitate excelentă pentru scriitorii care au început deja. Singura parte în jos pentru a scrie pentru eHow este că puteți scrie numai cum să articole, dar puteți aplica, de asemenea, site-ul lor sora Demand Studios și puteți scrie exact despre ceea ce doriți. Procesul de acceptare pentru Demand Studios este foarte competitiv, așadar aș sugera scrierea pentru alte site-uri și obținerea unui simț pentru scrierea pe web înainte de a aplica. Dacă solicitați un post la cerere la studiouri și nu vi se permite să aplicați din nou, asigurați-vă că scrisul dvs. este de până la par. Noțiuni de bază acceptate la cerere studiouri este foarte plină de satisfacții și ratele lor de plată pe articol sunt excelente.

Articole Similare:   A face bani online nu funcționează pentru toată lumea
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge