Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani online: 5 abilități fiecare marketing online ar trebui să învețe

/
/
/
14 Views

Atunci când oamenii fac alegerea de a construi o afacere online, ei se luptă adesea cu unde să înceapă. Indiferent indiferent dacă alegeți să vindeți alte produse sau pe propriile dvs. persoane, simt că cele 5 competențe pe care le acoperim în acest articol sunt esențiale pentru afacerea dvs.

1. Aflați cum să creați o pagină de tip Squeeze – O pagină de tip “squeeze” este o pagină simplă dintr-o singură pagină în care cineva vă oferă ceva gratuit în schimbul numelui și a e-mailului. Cred că construirea listei tale este probabil cel mai puternic lucru pe care îl poți face pentru afacerea ta. Odată ce ați construit lista puteți face bani la cerere și de a conduce trafic la orice site web prin trimiterea unui e-mail simplu. Așadar, vă recomand să învățați cum să construiți o pagină de compresie și să vă construiți lista. Furnizați un produs GRATUIT de valoare GRATUITă în schimbul adresei de e-mail a vizitatorilor.

2. Aflați cum să utilizați un răspuns automat – un autoresponder este serviciul pe care îl veți folosi pentru a vă crea lista. Aici veți crea toate formularele “de nume și de e-mail” și unde vor fi stocate toate e-mailurile dvs. capturate. De asemenea, veți primi de la dvs. toate e-mailurile.

Cu ajutorul funcției de autoresponder puteți automatiza și afacerea dvs. prin stabilirea unei cantități nelimitate de e-mailuri pre-scrise care urmează să fie livrate la un moment dat programat și în cadrul acestor e-mailuri programate puteți promova produse și puteți câștiga bani.

3. Aflați cum să construiți un blog – fiecare marketing online de succes știu că are un blog! Un blog este un alt instrument puternic pe care îl veți avea în arsenalul dvs. Cu un blog puteți revizui și promova cu ușurință produsele. Deci, dacă un vizitator aterizează pe blogul dvs. și cumpără un produs pe care l-ați revizuit, sunteți plătit. Să nu mai vorbim de capacitatea de a construi brandul și de a vă împărtăși experiențele cu lumea.

Articole Similare:   Idei de a face bani online

4. Aflați cum să conduceți traficul – nici o afacere online nu supraviețui fără trafic PERIOD! Puteți avea cel mai bun produs de schimbare a lumii, dar dacă nu sunteți capabil să conduceți trafic pe site-ul dvs., nimeni nu-l va cumpăra vreodată! Acest lucru este esențial în afacerea dvs. LEARN IT !!

5. Aflați cum să construiți relații – acest lucru poate părea ușor, dar mulți oameni au totul greșit. Marketingul online este relația TOTUL DESPRE. Pe lângă marketingul offline. Oamenii cumpără de la persoane pe care le cunosc, le place și au încredere. Unii oameni pierd toate motivele atunci când fac marketing online și simt că arată că oamenii cărora le pasă de ei nu contează online. Că tot ce trebuie să faceți este să trimiteți spam-ul site-ului dvs. peste tot pe web și veți fi bogat! Vrei să conduci cu valoare și banii vor urma. Arătați oamenilor care vă interesează!

Dacă învățați să învățați aceste 5 abilități, atunci sunteți pe calea cea bună spre o afacere online de succes!

Fiți răbdători și faceți timp pentru a învăța fiecare abilitate!

Pentru succesul tău,

Joshua Zamora

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge