Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Faceți bani jucând jocuri online

/
/
/
10 Views

Să fim cinstiți, cine nu i-ar plăcea aici să câștige bani jucând jocuri? Bineînțeles, este posibil! Ce este chiar mai bine este că puteți face acest lucru fără a risca vreunul din banii proprii. Permiteți-mi să vă prezint Moola, site-ul care a plătit peste 8.700.000 dolari și plătește prin PayPal și Cec

Moola este un site minunat de un fel de site care permite utilizatorilor să câștige bani gratis jucând jocuri simple, dependente, fără a risca orice din banii lor personali. După cum puteți vedea din captura de ecran de mai sus, am în prezent $ 3.42 în contul meu Play și $ 5.08 în contul meu de economii. Nu folosesc acest site mult pentru că sunt ocupat cu alte activități on-line, dar voi explica pe scurt cum să câștig cu ajutorul lui.

Cum să câștigi:

Există trei modalități principale de a câștiga cu Moola:

1. Joaca jocuri! Când începeți, vi se dă 1 penny gratuit. Puteți apoi să pariați acest penny în timp ce jucați unul dintre jocurile disponibile (vedeți mai jos pentru detalii despre Jocuri). Dacă câștigi, primești .02; totuși, dacă pierzi, pierzi banii. ACUM PENTRU BUNE STIRI! Veți primi apoi un alt penny GRATUIT și puteți încerca din nou! Cum poți câștiga atunci când ți se dă doar un ban? Ei bine, gândiți-vă cât de repede se poate dubla. Spuneți că ați câștigat, apoi pariați .02 și câștigați, atunci veți avea .04. Poți să pariezi și dacă câștigi vei avea .08. Câștigă 30 de jocuri la rând și vei avea peste $ 10,000,000

2. Trimite prietenii! Obținerea prietenilor să se alăture este o modalitate foarte bună de a câștiga mai mulți bani. Pentru fiecare prieten pe care îl referi la aderarea la Moola, vei câștiga 4% din ceea ce câștigă! Acest lucru poate părea nu prea mult, dar obțineți o mulțime de prieteni să se alăture și puteți aduce mult din acest lucru! Ce este chiar mai bine este să câștigi, de asemenea, pentru recomandările prietenului! Nivelul merge 4 adâncime! După cum sa spus anterior, primiți 4% din câștigurile dvs. de recomandări, 3% din câștigurile lor de recomandări, 2% din câștigurile lor de recomandări și 1% din câștigurile lor de recomandări! Permiteți-mi să fiu clar, de fapt nu iei bani din contul tău, Moola te cred doar cu acea sumă de bani. Așa că vă spun că aveți 10 persoane înscriși, au 10 persoane înscriși, au 10 persoane înscriși și au 10 persoane înscriși. Acum aveți 100 de persoane în downline. Dacă toți câștigă 100 $, tocmai ați câștigat 100 $ doar prin trimiterea de persoane!

Articole Similare:   Online Venture - Efectuarea de bani online

3. Booster Zone! Moola oferă, de asemenea, o zonă de rapel. Aici, ați completat oferte, unele sunt gratuite și unele costuri, și pentru asta sunteți recompensați cu bani gratis în contul dvs.! Aceasta este o modalitate foarte bună de a începe să câștigi astfel încât să poți câștiga mai mult și să câștigi mai repede!

Jocuri:

Moola permite utilizatorilor să aleagă din multe jocuri ușor de jucat pentru a câștiga. Există Hi-Lo, un joc simplu de cărți în cazul în care preziceți dacă următoarea carte va fi mai mare sau mai mică decât cea precedentă, Ro-Sham-Bo-Fu, un joc bazat pe foarfece de hârtie rock, , un joc de strategie cu doi jucători, în care licitați pe piesele de aur pentru a încerca să câștigi 32 de puncte.

Moola a adăugat recent mai multe jocuri îmbunătățite. Jocurile de noroc includ:

Blackjack Farkle Sports Prediction (Pariuri pe evenimente sportive) Dice Poker Five Card Draw

Dacă vă simțiți norocoși, vă recomandăm să verificați Charity Cash Cow, un joc cu sloturi unde puteți risca bani pentru o imensă recompensă, jackpot-ul! Jackpot-ul poate ajunge la peste 100 $ și cu 32 de cenți și un spin poate fi al tău!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge