Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani efectuând sondaje

/
/
/
12 Views

Răspunsul este online Studiile de piață reprezintă o modalitate legitimă de a face bani. Trebuie să vă asigurați că sunteți atenți, totuși, doar dacă vă alăturați celor mari, de renume, cu o istorie dovedită a plății membrilor lor. Și nu plătesc niciodată pentru a vă alătura unei companii de anchetă de marketing.

Fie că sunteți în căutarea de a face un pic bani în plus? sau poate v-ați pierdut locul de muncă și trebuie să vă înlocuiți veniturile. Finalizarea studiilor de piață este o modalitate ușoară și minunată de a face bani online și tot ce aveți nevoie este un calculator cu acces la internet.

Există multe firme de sondaj care doresc să vă plătească bani pentru părerea dvs. Acestea pot fi destul de distractive și interesante, variind de la formula bebelușilor, băuturi răcoritoare, alimente gustoase, achiziționarea de aparate, consumul de alimente, călătorii etc.

Deci probabil vă gândiți de ce ar plăti aceste companii pentru opinia dvs.? Ei bine, este un mod mai ieftin de a efectua cercetări de piață. Companiile pot cheltui milioane de dolari lansând un nou produs. Timpul și resursele pentru dezvoltarea, testarea și comercializarea noului produs. Prin faptul că au public (care ar fi cei care ar cumpăra elementul), să dea feedback dacă ar fi interesați să cumpere articolul și cât de des ar cumpăra produsul și cât ar plăti pentru produs etc. înainte să investească milioane de dolari dacă este viabilă
Topul site-urilor include:

1. Survey Village
2. Recompense Central
3. Ciao Surveys
4. Opinia ta
5. Lightspeed Panel

timpul necesar pentru finalizarea anchetei. În timp, acestea pot dura de la 3 minute până la 1 oră. De obicei, vă dau 24-48 de ore pentru a le face, dar trebuie să completați întreaga anchetă într-o ședință și veți fi plătiți doar pentru finalizarea întregului sondaj. Unii chiar țin discuții despre grupuri unde sunteți invitați la un loc și puteți plăti în jur de $ 100 – $ 200 pentru 2 ore.

Articole Similare:  Teens Are Making Money Online - You Can Too!

Există diverse metode de plată, unele pot fi luate în numerar sau pot fi răscumpărate ca vouchere pentru cumpărături, benzină și în alte moduri diferite. Majoritatea au un nivel minim înainte de a putea efectua o retragere (de obicei, în jur de 10 USD). Puteți alege să aveți banii direcționați direct într-un cont bancar desemnat sau plătiți prin intermediul PayPal, unii oferă și posibilitatea de a trimite cecuri.

Completarea sondajelor de piață online cu siguranță nu vă va face bogat, dar dacă puteți completa destul de puțini dintre ei în decursul unei săptămâni, puteți face câteva sute de dolari pe săptămână.
Pentru a face dolari mai mari, va trebui să vă înscrieți cu cât mai multe companii de anchetă posibil pentru a primi cât mai multe invitații de studiu, după cum puteți.

Odată ce v-ați înscris (care durează doar câteva minute), veți primi e-mailuri care vă invită să finalizați anchetele atunci când apar. E-mailul vă va sfătui cât de mult plătesc, durata aproximativă a timpului pentru ao completa și subiectul pe care se află. Aveți posibilitatea de a alege apoi să dați clic pe linkul care va fi direcționat spre pagină sau puteți ignora emailul dacă nu doriți să îl finalizați.

Este într-adevăr la fel de ușor ca asta.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge