Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Faceți bani cu un site fără vânzări

/
/
/
124 Views

Utilizarea unui site web pentru a face bani online a devenit una dintre cele mai populare moduri de azi. Există mai multe modalități prin care puteți face bani cu site-ul web:

a) Vând propriile produse și servicii.

b) Vindem chestii ale altor persoane (programul de afiliere).

c) Plasați anunțurile Google pe site-ul dvs. web și câștigați de fiecare dată când cineva face clic pe un anunț Google.

Primul și al doilea mod iau mult timp și necesită experiență și cunoștințe de marketing pe Internet. A treia opțiune este mult mai ușor și mai rapid pentru a face bani online. Pentru a plasa anunțuri Google pe site-ul dvs. web, trebuie să vă alăturați programului Google AdSense. Nu aveți nevoie de un aspect profesional sau de un site fantastic pentru a vă înscrie în programul Google AdSense. Un site curat și simplu va fi suficient de bun.

Puteți scrie un subiect sau un subiect care este legat de experiența dvs., domeniul de expertiză, interesul sau fundalul pentru site-ul dvs. Web. Dacă sunteți un expert la ceva, puteți face conținutul dvs. valoros și util altora prin furnizarea de consultanță și resurse educaționale. Dacă interesul și hobby-ul sunt mașini de sport, puteți introduce cele mai recente modele de mașini sportive și puteți discuta despre unele dintre cele mai bune instrumente pentru construirea mașinilor sport.

Dacă nu aveți nicio idee despre subiectul pe care să-l scrieți sau nu aveți niciun interes să scrieți ceva, puteți să dețineți banii făcând site-ul AdSense. Soluția dvs. este să creați un site exclusiv pentru a publica articole scrise de diferiți autori. Doar alegeți un subiect sau mai multe și introduceți mai multe articole relevante pentru fiecare subiect și plasați anunțurile Google pe fiecare pagină de articol.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online - Sfaturi și idei

Construiește un site AdSense cu cost minim
Închirierea unui profesionist pentru a construi un site este costisitor. Găsirea unui freelancer pentru a crea un site web va fi mult mai ieftină. Cu toate acestea angajarea unui freelancer nu este încă cea mai eficientă modalitate de a vă minimiza costurile. Cea mai bună modalitate de a minimiza costurile este utilizarea site-ului gratuit pentru a crea site-ul web. Există mai mulți constructori de site-uri gratuite care permit utilizatorilor să construiască site-uri fără experiență și cunoștințe tehnice. Puteți găsi acești constructori ușor de site-uri, efectuând o căutare de la principalele motoare de căutare, cum ar fi Google și Yahoo. Cu constructor de site-ul puteți avea un site sau mai mult absolut gratuit. Plătiți doar pentru numele de domeniu și găzduirea site-ului web.

Odată ce ați lansat site-ul dvs. web. Va trebui să dați seama cum să conduceți vizitatorii pe site-ul dvs. Web. Site-ul dvs. nu va genera venituri dacă nimeni nu vizitează site-ul dvs. Există mai multe modalități de a obține vizitatori vizați / trafic pe site-ul dvs. rapid.

Programele pay-per-click (PPC)

Programele Pay-per-Click (PPC) vă permit să licitați pentru poziții de top-ranking pe cuvintele cheie pe care le-ați selectat. Când un vizitator caută cuvântul cheie pe care îl licitați și apoi faceți clic pe site-ul dvs., plătiți suma licitată. Cele mai populare două programe PPC sunt Google AdWords și Yahoo Search Marketing. Cu toate acestea, este costul de a face publicitate pe aceste două motoare de căutare PPC și probabil că vă veți confrunta cu problema câștigului dvs. AdSense nu poate acoperi costul publicitar. Din fericire, există și alte alternative, cum ar fi Bidvertiser.com, Adbrite.com, Findology.com și așa mai departe. Vă recomandăm să faceți publicitate cu Bidvertiser.com și Adbrite.com la început, deoarece acestea sunt mult mai ieftine pentru a face publicitate comparativ cu Google AdWords și Yahoo Search Marketing. Bidvertiser.com și Adbrite.com nu sunt motorul de căutare. Când vă înscrieți pentru a face publicitate cu ei, ei vor distribui anunțurile dvs. contextuale categoriilor și site-urilor din rețeaua proprie aleasă. Nu aveți nicio îndoială că veți face publicitate pe acele categorii și site-uri cu trafic ridicat legate de site-ul dvs. De asemenea, trebuie să selectați și acele categorii neclasificate, deoarece aceste categorii vă pot trimite vizitatori vizați și pot crește veniturile AdSense. Nu setați suma prea ridicată. Doar oricum, de la 6 cenți la 9 cenți ar trebui să fie suficient de bun pentru a conduce sute de vizitatori vizați pe site-ul dvs. în câteva zile. Atâta timp cât AdSense zilnic câștigă mai mult decât costul publicitar zilnic, puteți continua campaniile dvs. publicitare.

Articole Similare:   Secretele creatorilor de bani online

Publicitate RSS

Publicitatea RSS este o modalitate gratuită de a câștiga mai multă expunere pentru site-ul dvs. Web. Prin crearea unui fișier RSS și trimiterea acestuia către acele directoare RSS și motoarele de căutare, legăturile către conținutul site-ului dvs. vor apărea în fața celor care citesc informații utilizând cititoarele RSS sau agenții de știri și, în consecință, conduc vizitatorii vizați pe site-ul dvs. Web. Aveți nevoie de mai multe explicații? Puteți să accesați Google și să introduceți termenul de căutare “faceți un feed RSS”. Veți găsi explicații detaliate despre RSS și instrucțiuni pas cu pas despre cum să creați un fișier RSS pentru a crește traficul site-ului dvs. web. Fiți răbdători, vă vor lua mai multe zile pentru a învăța și a înțelege RSS. Unele site-uri RSS prezintă, de asemenea, o opțiune ușoară de a face fișiere RSS fără cunoștințe de cod HTML prin utilizarea de instrumente software gratuite.

Distribuiți gratuit conținut

Un alt mod gratuit de a crește traficul de pe site-ul dvs. este să scrieți articole și să le trimiteți site-urilor de conținut gratuite. Articolele dvs. pot conduce mii de vizitatori pe site-ul dvs. în decurs de câteva săptămâni dacă conținutul dvs. este impresionant.

Există și alte modalități eficiente de a crește traficul pentru site-ul dvs. web. Puteți găsi o mulțime de informații și resurse gratuite despre marketingul web și promovarea de la motoarele de căutare. Cu cât aveți mai mult trafic pe site-ul dvs., cu atât va fi mai mare câștigul dvs. AdSense.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge