Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Faceți bani buni online?

/
/
/
12 Views

Nu contează ce definiție ai “banii buni” este, probabil că nu faci cât vrei.

Am dreptate? Foarte puțini oameni de pe acest pământ sunt cu adevărat mulțumiți de suma pe care o câștigă.

O mulțime de oameni în aceste zile se ocupă de un al doilea sau chiar al treilea loc de muncă doar pentru a-și îndeplini scopurile! Dacă ești unul dintre acei oameni, continuă să citești!

Am fost odată în aceeași poziție. Trebuia să plătesc salariul, uneori să trebuiască să mănânc mâncare dintr-o bancă de hrană atunci când salariul meu nu-l acoperea. A fost chiar jenant. Dar lucram deja 60 de ore pe săptămână. Ma ucisam 10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana! Încă o zi am fost prea epuizat să mă bucur.

Dar un prieten de-al meu mi-a spus că face bani pe internet. Mi-am dat seama că a fost cu ceva neclintit sau învecinat cu o ilegală, dar când mi-a arătat ce face, am fost absolut uimit!

El făcea site-uri și bloguri simple, plasând anunțuri afiliate și făcând bani toată ziua , in fiecare zi! În majoritatea zilelor, nici măcar nu-i atinge calculatorul decît să-și verifice statisticile. A fost un autopilot pur

Am crezut că cu siguranță nu mi-ar învăța secretele. De ce ar vrea el concurența? Dar am fost atat de intrigat incat am scapat: “Sper sa fiu nevoit sa ma implora sa ma invata cum sa fac asta”. “De ce crezi că ți-am spus despre asta în primul rând? Dacă vrei să înveți, bineînțeles te voi învăța!”

Destul de sigur, el ma învățat tot ce știa. Mi-a luat cateva luni, dar am reusit sa renunt la slujba mea de zi si am facut de trei ori ceea ce am fost cand am fost sclav pentru un tiran de un sef

Articole Similare:   Cum să faci bani online în mod legitim, fără costuri!

Deci, elementele de baza .. creati un site pe care face doar 1 dolar pe zi și repetă acest 100 de ori!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge