Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Faceți bani acum online cu Reverse – Margin Marketing

/
/
/
24 Views

Reverse Marketing Margin poate fi modelul dvs. de afaceri cu cea mai bună alegere dacă definiția dvs. “ este “ într-o zi sau două din este” o mie sau două . “

Alte modele pe care le-ați putea alege

O alegere ar putea fi pentru a comercializa produsele oferite de companiile de marketing de rețea, dar plătesc doar o dată pe lună. Procentul prețului de vânzare cu amănuntul care va veni la dvs. este foarte mic. Este posibil ca oa doua alegere să fie pentru comercializarea produselor oferite de companiile de marketing afiliat, dar acestea plătesc doar o dată la două săptămâni . Procentul prețului de vânzare cu amănuntul care ar veni la dvs. este mult mai mare, dar numărul de vânzări pe care probabil veți fi probabil va fi mult mai mic – mai ales la început

O a treia și mult mai bună alegere este marketingul cu marjă inversă. Această alegere combină avantajele primelor două, evitând în același timp dezavantajele acestora: plata dvs. este imediată și este, dacă nu chiar întreg, prețul de vânzare cu amănuntul.

În loc să cumperi un widget pentru $ 3 pe care îl întoarceți și vă vindeți pentru 4 dolari, lăsându-vă cu o marjă de profit brut de $ 1, vindeți widget-ul pentru 4 $ * primul * și * apoi * plătiți companiei 1 $ pentru a îndeplini comanda * după ce * $ 4 este în contul dvs. bancar. După plata companiei, marja de profit brut este de 3 USD. Cu marketingul cu marjă inversă, sunteți * cel care primește prima plătită – și cu cea mai mare bucată de plăcintă.

Cel mai important este că clientul dvs. vă plătește direct nu compania. Întregul preț de achiziție merge direct în contul dvs. de comerciant și de acolo direct în contul dvs. bancar. Nu trebuie să așteptați un salariu generat de companie.

Articole Similare:  Faceți bani online în recesiune

Programele de marketing cu marjă inversă au un alt avantaj foarte important. Ați stabilit “ linii de plată ” în procesul de marketing care generează venituri suplimentare pe drum. O “linie de plată ” este un flux de venituri destinat să vă compenseze pentru îndrumarea altor persoane care doresc să învețe afacerea. Modelul de marketing marginal inversă faptul că timpul și talentele tale sunt valoroase și te compensează în consecință.

Ca și în cazul mai multor modele de marketing există o taxă de intrare pentru marketingul cu marjă inversă. Dreptul * pentru a revinde produsul costă bani. Pentru a face bani care o vând, cu alte cuvinte, trebuie să plătiți dreptul de a face acest lucru. În acest sens, marketingul cu marjă inversă are ceva în comun cu franchisingul, cu excepția faptului că este mult mai puțin costisitor, precum și mult mai puțin restrictiv

Vestea bună este că companiile care oferă programe de marketing cu marjă inversă au ceea ce ați putea numi provocări de “sudoare” care pot fi puse în joc ca o modalitate de a compensa buy-in-ul. Producția personală, sub forma unui număr specific de vânzări în față, cu alte cuvinte, poate fi de obicei acceptată în loc de a cumpăra bani.

Puteți avea întrebări despre marketingul cu marjă inversă. Cei mai mulți fac, când au auzit prima dată despre asta, pentru că sunt atât de diferiți de ceea ce sunt obișnuiți. În același timp, aceștia tind să fie și ei încântați de asta, deoarece plăcerea rapidă și plata plătită bine sunt două lucruri care sunt în mare măsură în mintea multor comercianți, inclusiv eu.

Articole Similare:   Faceți bani online și ieșiți din datorii rapid

Cea mai rapidă modalitate de a obține mai multe informații despre aceasta este de a merge la motorul dvs. preferat de căutare și de tip în fraza următoare, ghilimele și toate: “ Reverse-Margin Marketing .” Acest lucru va elimina toate rezultatele care au legătură doar cu “ marketing ” sau doar “ marja ” sau doar “ invers ” acele rezultate care se referă la întregul concept de Marketing Reverse-Margin, care este probabil cea mai bună alegere dacă ceea ce vrei să faci este să faci bani acum online.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge

Seo Md Gags