Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Face bani online – Mary, Steve și o oportunitate de lucru la domiciliu

/
/
/
24 Views

O mulțime de oameni care doresc să facă bani on-line se storc, deoarece cred că au nevoie de o sumă mare de bani pentru a face publicitate pentru a-și începe afacerea. O afacere online trebuie să fie publicată pentru potențialii clienți să o găsească. Dacă site-ul dvs. nu primește niciun vizitator, nu veți face niciun ban.

Există atât metode gratuite, cât și metode plătite de promovare a unei afaceri online. Ambele tipuri de activități de promovare. Metodele gratuite de publicitate necesită de obicei o investiție de mai mult timp, iar rezultatele necesită adesea mai mult timp. Procesul de stabilire a metodelor plătite este mai rapid și cele mai rapide rezultate sunt adesea obținute din cele mai scumpe forme de publicitate. Concluzia logică pe care o putem trage din aceasta este că o persoană cu un buget mare de publicitate va reuși inevitabil să câștige mai repede bani online decât o persoană cu un buget absolut zero. Cu toate acestea, atunci când vorbești despre începerea unei afaceri bazate pe Internet acasă, logica nu se aplică întotdeauna.

Dacă citiți articole despre începerea unei afaceri online bazate pe domiciliu, veți găsi sfaturi despre ceea ce este esențial pentru succesul afacerii online. Cea mai frecvent menționată calități sunt răbdarea și persistența, dar probabil că niciodată nu veți citi un articol care spune că modul sigur de a obține succesul cu o afacere bazată pe domiciliu este începând cu un buget masiv. Permiteți-mi să ilustrez de ce este cazul cu o poveste adevărată.

Două persoane, care au avut deja locuri de muncă cu normă întreagă, s-au alăturat aceleiași oportunități de afaceri online la domiciliu și au primit exact aceeași instruire și sprijin. Pe scurt, ceea ce fiecare a trebuit să facă a fost fie să construiască un site web de la zero, fie să personalizeze un site folosind un șablon, și apoi să promoveze site-ul lor pentru a câștiga bani din diverse programe de afiliere.

Articole Similare:   Cum să faci bani online în mod legitim, fără costuri!

Unul dintre acești oameni a fost un tânăr inteligent în vârstă de 20 de ani (îl vom numi pe Steve) care a avut o carieră bine plătită și plină de satisfacții, dar a fost atrasă de marketingul pe Internet prin lucruri pe care le auzise despre posibilitatea de a câștiga sume mari de bani on-line. Steve a avut o ambiție puternică și a vrut să se îmbogățească cât mai repede posibil.

Cealaltă persoană (o vom numi pe Mary) a fost în vârsta de cincizeci de ani și a lucrat cu mult peste salariul minim (pentru că, atunci când ai peste 50 de ani, ești norocos să primești atât de mult). Mary a trebuit să se întoarcă la muncă cu normă întreagă după ce soțul ei a fost dezactivat de un accident vascular cerebral și încă mai aveau plăți ipotecare pentru a se întâlni. Mary tocmai a vrut să găsească o modalitate de a face un pic bani în plus online, pentru ca ea să poată lucra cu jumătate de normă și să-și petreacă mai mult timp acasă cu soțul ei.

După cum am spus, Steve a avut o treabă bună și a reușit să salveze ceva bani. Acest lucru ia permis să plătească un designer independent pentru a construi un site web pentru el și apoi să coborâți la un început rapid folosind metode de publicitate plătite.

Mary nu avea nici o economie (a pus copiii prin colegiu și a pierdut venitul sotului ei), așa că a învățat cum a lucrat codul html și, puțin câte puțin, și-a construit propriul site web. Apoi a început să-și facă publicitate site-ul utilizând resurse gratuite de promovare. Apoi a reușit să ridice o mică sumă de bani prin vânzarea unor lucruri pe care nu mai avea nevoie prin intermediul unei vânzări de garaj și această sumă de bani a fost folosită pentru o anumită publicitate plătită. Mary își arăta profiturile înapoi în afacerea ei de origine în fiecare lună și a persistat în eforturile ei cu publicitate gratuită. Până la sfârșitul celor opt luni de desfășurare a unei afaceri pe internet, ea a câștigat suficient pentru a-și satisface plățile ipotecare în fiecare lună, iar în ziua în care și-ar fi tăiat slujba în jos, orele de lucru parțiale se apropiau tot timpul. Renuntarea la slujba si obtinerea unui venit cu norma intreaga lucrand acasa a devenit un obiectiv realizabil in loc de un vis.

Articole Similare:   Cum sa faci bani online folosind YouTube

Din nefericire, Steve nu a fost pe cale să asiste la triumful lui Mary. El sa bazat în întregime pe banii lui care lucrau pentru el și aceasta a fost o mare greșeală. El nu a petrecut cu înțelepciune și nu a reușit să calculeze ce nivel de returnare ar fi nevoie pentru a obține un profit. O mare greșeală făcută de Steve era că el nu monitoriza îndeaproape campaniile sale de campanii publicitare. Doar acea eroare a cumpărat o pierdere de peste 3000 de dolari în aproximativ două săptămâni. În acel moment, el a încercat să facă bani cu o afacere online. Motivul său a fost că, dacă un site profesional construit și o investiție de peste o mie de dolari pe săptămână nu ar putea aduce succes în încercarea sa de a face bani online, nimic nu ar fi.

Aici este punctul în care, dacă ar fi fost o poveste făcută, vă voi arăta că eu sunt “Maria”, dar aceasta este o poveste adevărată, eu nu sunt Maria (și eu nu Mary) și mi-a luat mai mult de opt luni pentru a ajunge la scena pe care a ajuns Mary. Povestea mea este destul de aproape de Mary's, dar nu am avut inspirația de a avea o vânzare în garaj!

Moralul acestei povestiri (în măsura în care există unul) este că banii nu reprezintă un substitut pentru răbdare și persistență atunci când decideți să începeți o afacere de origine online.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge