Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Face bani online “Coaching” – este meritat?

/
/
/
18 Views

Dacă ați fost în jurul valorii de internet pentru orice perioadă de timp probabil că ați văzut oameni care vând versiunea lor de “coaching”. Acum, unii oameni percep 25 de dolari, iar unii îi percep 5000 de dolari, alții chiar percep 2000 de ore de coaching.

Acum, unii spun că acest preț este ridicol și nu ar trebui să plătiți niciodată acea sumă de bani pentru coaching. Acum, deși sunt de acord că prețul este, de obicei, o sumă nebună, uneori merită prețul. Când vorbești cu oameni care au făcut-o “mare” pe internet, ei vorbesc întotdeauna despre “spargerea codului” sau despre un anumit moment care a schimbat totul pentru ei.

Deoarece cea mai mare parte a învățării pentru marketingul pe internet se face prin încercări și erori sau citirea de cărți electronice, dacă nu învățați în acest fel, într-adevăr vă plac dezavantajul. Dacă sunteți ca mine și învățați prin comunicare și interacțiune, atunci coaching-ul ar putea fi ceva de care puteți beneficia. Dacă alegeți să faceți coaching, asigurați-vă că urmați aceste 6 lucruri.

1) Asigurați-vă că merită banii 2.) Asigurați-vă că există o garanție 3.) Asigurați-vă că ceilalți au trecut prin program și au avut succes 4.) Vezi dacă răspund la e-mailuri înainte de a începe coaching-ul 5 .) Căutați pe internet căutați comentarii independente 6.) Asigurați-vă că vă puteți permite, nu vă bazați pe aceasta pentru a vă salva afacerea.

Dacă urmați aceste 6 elemente, atunci șansele de a vă distruge, sau de a pierde bani din programul de coaching se diminuează semnificativ. Sper că ați găsit aceste informații utile.

Articole Similare:   Cinci secrete de cum să faci bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge